Friptură de porc by chef Adrian Hădean

Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Cotlet de porc – 1 buc. |
• Sare, piper, chili, coriandru zdrobit, ienibahar – dupa gust |
• Cidru – 500 ml |
• Broccoli |
• Rosii cherry |
• Pastai de mazare mange tout |
• Kale – cateva frunze |
Mod de preparare
• setati slow cooker-ul pe modul de gatire ''High'' pentru 4 ore
• introduceti cotletul de porc si legumele in slow cooker, turnati 500 ml de cidru peste legume si lasati la gatit
• dupa preferinta, puteti rumeni la sfarsit cotletul intr-o tigaie, timp de 5 minute.
Pofta buna!
• introduceti cotletul de porc si legumele in slow cooker, turnati 500 ml de cidru peste legume si lasati la gatit
• dupa preferinta, puteti rumeni la sfarsit cotletul intr-o tigaie, timp de 5 minute.
Pofta buna!