Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Friptură de porc by chef Adrian Hădean

Friptură de porc by chef Adrian Hădean
Friptură de porc by chef Adrian Hădean

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Cotlet de porc – 1 buc.
• Sare, piper, chili, coriandru zdrobit, ienibahar – dupa gust
• Cidru – 500 ml
• Broccoli
• Rosii cherry
• Pastai de mazare mange tout
• Kale – cateva frunze

Mod de preparare

• setati slow cooker-ul pe modul de gatire ''High'' pentru 4 ore
• introduceti cotletul de porc si legumele in slow cooker, turnati 500 ml de cidru peste legume si lasati la gatit
• dupa preferinta, puteti rumeni la sfarsit cotletul intr-o tigaie, timp de 5 minute.

Pofta buna!