Friptură de porc by chef Adrian Hădean
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
| • Cotlet de porc – 1 buc. |
| • Sare, piper, chili, coriandru zdrobit, ienibahar – dupa gust |
| • Cidru – 500 ml |
| • Broccoli |
| • Rosii cherry |
| • Pastai de mazare mange tout |
| • Kale – cateva frunze |
Mod de preparare
• setati slow cooker-ul pe modul de gatire ''High'' pentru 4 ore
• introduceti cotletul de porc si legumele in slow cooker, turnati 500 ml de cidru peste legume si lasati la gatit
• dupa preferinta, puteti rumeni la sfarsit cotletul intr-o tigaie, timp de 5 minute.
Pofta buna!
• introduceti cotletul de porc si legumele in slow cooker, turnati 500 ml de cidru peste legume si lasati la gatit
• dupa preferinta, puteti rumeni la sfarsit cotletul intr-o tigaie, timp de 5 minute.
Pofta buna!
