Rețetă friptură de miel cu rozmarin și morcovi copți by Bucătar Maniac
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • 1,5 kg rasol de miel sau o pulpă întreagă de miel |
| • 500 g morcovi |
| • 2 lingurițe boabe de muștar |
| • 1 linguriță boabe de piper |
| • ½ linguriță sare |
| • 4-5 căței de usturoi |
| • crenguțe de cimbru și rozmarin |
| • 200 ml supă de legume |
| • ½ lămâie |
Mod de preparare
- Pregătim în mojar un amestec de boabe de muștar, piper și sare.
- Așezăm carnea în slowcooker și o stropim cu ulei de măsline, apoi o acoperim cu amestecul de condimente.
- Adăugăm usturoiul, crenguțele de rozmarin și cimbru și turnăm deasupra supa de legume și stoarcem zeamă de la jumătate de lămâie.
- Așezăm capacul CrockPot-ului 5,7 Digital și setăm treaptă II de temperatura și timpul 6 ore.
- După 3 ore, adăugăm morcovii și așezăm capacul la loc.
- La finalul celor șase ore, friptură este gata și se poate servi imediat. Va fi moale, suculentă, iar morcovii caramelizati alături de ea vor fi delicioși.
