Rețetă friptură de miel cu rozmarin și morcovi copți by Bucătar Maniac
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • 1,5 kg rasol de miel sau o pulpă întreagă de miel | 
| • 500 g morcovi | 
| • 2 lingurițe boabe de muștar | 
| • 1 linguriță boabe de piper | 
| • ½ linguriță sare | 
| • 4-5 căței de usturoi | 
| • crenguțe de cimbru și rozmarin | 
| • 200 ml supă de legume | 
| • ½ lămâie | 
Mod de preparare
- Pregătim în mojar un amestec de boabe de muștar, piper și sare.
 - Așezăm carnea în slowcooker și o stropim cu ulei de măsline, apoi o acoperim cu amestecul de condimente.
 - Adăugăm usturoiul, crenguțele de rozmarin și cimbru și turnăm deasupra supa de legume și stoarcem zeamă de la jumătate de lămâie.
 - Așezăm capacul CrockPot-ului 5,7 Digital și setăm treaptă II de temperatura și timpul 6 ore.
 - După 3 ore, adăugăm morcovii și așezăm capacul la loc.
 - La finalul celor șase ore, friptură este gata și se poate servi imediat. Va fi moale, suculentă, iar morcovii caramelizati alături de ea vor fi delicioși.
 
            