Reteta friptura de miel cu rozmarin si morcovi copti by Bucatar Maniac
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1,5 kg rasol de miel sau o pulpa intreaga de miel |
• 500 g morcovi |
• 2 lingurite boabe de muștar |
• 1 lingurita boabe de piper |
• ½ lingurita sare |
• 4-5 catei de usturoi |
• crengute de cimbru si rozmarin |
• 200 ml supa de legume |
• ½ lamaie |
Mod de preparare
- Pregatim in mojar un amestec de boabe de mustar, piper si sare.
- Asezam carnea in slowcooker si o stropim cu ulei de masline, apoi o acoperim cu amestecul de condimente.
- Adaugam usturoiul, crengutele de rozmarin si cimbru si turnam deasupra supa de legume si stoarcem zeama de la jumatate de lamâie.
- Asezam capacul CrockPot-ului 5,7 Digital si setam treapta II de temperatura si timpul 6 ore.
- Dupa 3 ore, adaugam morcovii si asezam capacul la loc.
- La finalul celor sase ore, friptura este gata si se poate servi imediat. Va fi moale, suculenta, iar morcovii caramelizati alaturi de ea vor fi deliciosi.
Preparat cu
-300lei
Crockpot
Slow Cooker 5.7L Digital Crockpot
Timer reglabil până la 20h
2 setări: Low și High
Ideal pentru 6 persoane
Funcție "Păstrare la cald” automată
• in stoc
PRP: 649,99lei
349,99lei
-300lei