Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă friptură de miel cu rozmarin și morcovi copți by Bucătar Maniac

Rețetă friptură de miel cu rozmarin și morcovi copți by Bucătar Maniac

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1,5 kg rasol de miel sau o pulpă întreagă de miel
• 500 g morcovi
• 2 lingurițe boabe de muștar
• 1 linguriță boabe de piper
• ½ linguriță sare
• 4-5 căței de usturoi
• crenguțe de cimbru și rozmarin
• 200 ml supă de legume
• ½ lămâie

Mod de preparare

  • Pregătim în mojar un amestec de boabe de muștar, piper și sare.
  • Așezăm carnea în slowcooker și o stropim cu ulei de măsline, apoi o acoperim cu amestecul de condimente.
  • Adăugăm usturoiul, crenguțele de rozmarin și cimbru și turnăm deasupra supa de legume și stoarcem zeamă de la jumătate de lămâie.
  • Așezăm capacul CrockPot-ului 5,7 Digital și setăm treaptă II de temperatura și timpul 6 ore.
  • După 3 ore, adăugăm morcovii și așezăm capacul la loc.
  • La finalul celor șase ore, friptură este gata și se poate servi imediat. Va fi moale, suculentă, iar morcovii caramelizati alături de ea vor fi delicioși.