Rețetă fasole cu ciolan afumat la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
5h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
| • Ceapă verde - 1 legătură |
| • Fasole la conservă – 450 g |
| • Ciolan de porc – 1 buc |
| • Ardei kapia – 1 buc |
| • Ceapă – 1 buc |
| • Chimen – 2 lingurițe |
| • Ulei de măsline |
| • Cimbru – 1 linguriță |
| • Usturoi granulat – 1 linguriță |
| • Roșii cuburi la cutie – 200 g |
| • Morcovi – 2 buc |
| • Păstârnac – 1 buc |
| • Mărar – 1 legătură |
| • Sare, piper – după gust |
Descriere
Ai poftă de fasole cu ciolan afumat? Cel mai bun mod de a pregăti această specialitate este prin gătire lentă la Slow Cookerul Crock-Pot 4.7L Digital!
Mod de preparare
- Toacă ceapa verde și adaug-o în Slow Cooker-ul Crock-Pot 4.7L Digital. Adaugă 2-3 frunze de dafin și așază deasupra ciolanul de porc. Stropește cu puțin ulei de măsline
- Adaugă în vas, în jurul ciolanului, 2 morcovi întregi, curățați, și păstarnacul întreg, curățat.
- Pune capacul și setează slow cookerul pe modul HIGH și timpul de 5 ore
- Între timp, taie cubulețe ardeiul kapia și ardeiul gras. Într-un bol, amestecă fasolea cu ardeiul kapia și ardeiul gras și adaugă usturoiul granulat, chimenul, roșiile cuburi la cutie și amestecă bine
- Cu 2 ore înainte de finalul programului, scoate morcovii și păstârnacul și adaugă compoziția de legume în vas, așezând ciolanul deasupra și pune înapoi capacul
- Între timp, taie cubulețe păstârnacul și morcovul scoși din vas
- Cu o oră înainte de terminarea programului, adaugă morcovii, mărarul tocat și păstârnacul cubulețe în vas și amestecă bine
- După ce a expirat și această ultima oră, poți savura cu poftă o adevărată delicatesă!
Poftă bună!

Fii primul care lasa un comentariu!