Reteta cotlete mediteraneene
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Cotlet cu os – 3 buc |
• Busuioc proaspat – 5-6 buc |
• Oregano proaspat – 5-6 frunze |
• Ulei de masline – 40 ml |
• Mix de masline fara samburi – 250 g |
• Suc de rosii – 300 g |
• Vin rosu – 50 g |
• Cimbru proaspat – 1 crenguta |
• Usturoi granulat – 1 lingurita |
• Sare si piper dupa gust |
Mod de preparare
- Stropeste cotletele cu ulei si condimenteaza-le cu usturoi granulat, sare;
- Trage-le la tigaie, intoarce-le si adauga piperul;
- Stinge-le cu vinul si lasa-l sa se reduca;
- Pune maslinele in slowcooker-ul Crock Pot 4.7 litri si adauga busuiocul, oregano si cimbru rupt;
- Pune sosul de rosii si adauga si cotletele impreuna cu sosul lor;
- Seteaza programul “high” si timpul de 4 ore;
Preparat cu
-270lei
Crockpot
Slow Cooker 4.7L Digital Crockpot
Consum redus de energie
Funcție "Păstrare la cald" automată
Ideal pentru 5 persoane
2 setări: Low și High
Timer reglabil până la 20h
• in stoc
PRP: 549,99lei
279,99lei
-270lei

Alina Ionescu, 30.07.2021
Simplu si gustos!!!
adauga un raspuns