Reteta cotlet impanat cu mere si gutui la Slow Cooker Crock Pot 4.7 L Digital by Diva in Bucatarie


Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• 1 buc. cotlet de porc – 2kg |
• 1 mar rosu |
• 1 gutuie medie coapta |
• 1 lingura suc lamaie |
• 150 ml vin alb |
• 200 ml supa pui/vita |
• 1 ceapa mare |
• 1 morcov |
• 1 catel usturoi |
• sare |
• piper |
• 1/4 lingurita scortisoara |
• cateva crengute de cimbru |
Descriere
Toamna a sosit iar Diva in bucatarie ne inspira cu o reteta ce se potriveste perfect cu vremea si culorile acestui anotimp: cotlet de porc impanat cu mere si gutui la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital!
Mod de preparare
- Taie cotletul de porc la distante de 1cm astfel incat adanciturile sa ajunga cam la jumatate din inaltimea bucatii de carne
- Spala feliile de fructe si scufunda-le intr-un castron cu apa si suc de lamaie pentru a impiedica oxidarea, apoi pune-le in fantele realizate in bucata de carne alternandu-le
- Curata ceapa si morcovul, spala-le si taie-le. Ceapa taiata Julien si morcovii rondele le adaugi primele in vasul Slow cookerului Crock-Pot
- Leaga cotletul impanat cu mere si gutui cu o sfoara alimentara, apoi paseaza-l in vas. Langa acesta aranjeaza restul de fructe, dar nu inainte de a le scufunda si pe acestea in apa cu lamaie
- Presara sare, piper, scortisoara si adauga un catel de usturoi si cimbru. Toarna vinul si supa rece
- Seteaza slow cookerul Crock-Pot 4.7L Digital pe modul de gatire HIGH pentru 4 ore. Pune capacul si lasa-l sa gateasca in locul tau!
Pofta buna!
Preparat cu
-270lei
Crockpot
Slow Cooker 4.7L Digital Crockpot
Consum redus de energie
Funcție "Păstrare la cald" automată
Ideal pentru 5 persoane
2 setări: Low și High
Timer reglabil până la 20h
• in stoc
PRP: 549,99lei
279,99lei
-270lei