Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta cotlet de porc cu mere si ceapa

Reteta cotlet de porc cu mere si ceapa
Reteta cotlet de porc cu mere si ceapa

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

7h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Cotlet de porc cu os bucata intreaga - 1 kg
• Mere - 2 buc.
• Ceapa - 2 buc.
• Pastrama din ceafa de porc afumata - cateva felii
• Stelute de anason - 2 buc.
• Baton de scortisoara - 1 buc.
• Sare, piper - dupa gust
• Rozmarin proaspat - 1 crenguta
• Cidru - 1 pahar (200 ml)

Mod de preparare

• puneti bucata de carne intreaga in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Brushed Inox adaugati ceapa taiata solzisori, condimentele, cidrul si porniti aparatul; setati pe modul de gatire ''High'' si timpul de 7 ore
• puteti pune merele taiate felii de la inceput in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Brushed Inox, iar la final din mere, ceapa si sos puteti pasa un piure gros pe care il treceti prin sita sau puteti adauga merele taiate felii groase cu o ora inainte de a fi gata friptura.
• optional, puteti rumeni putin carnea la cuptor la 200 de grade pentru 5 minute.

Pofta buna!