Cotlet de porc cu mere și ceapă

Porții
4
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
7h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Cotlet de porc cu os bucata intreaga - 1 kg |
• Mere - 2 buc. |
• Ceapa - 2 buc. |
• Pastrama din ceafa de porc afumata - cateva felii |
• Stelute de anason - 2 buc. |
• Baton de scortisoara - 1 buc. |
• Sare, piper - dupa gust |
• Rozmarin proaspat - 1 crenguta |
• Cidru - 1 pahar (200 ml) |
Mod de preparare
• puneti bucata de carne intreaga in slow cooker, adaugati ceapa taiata solzisori, condimentele, cidrul si porniti aparatul; setati pe modul de gatire ''High'' si timpul de 7 ore
• puteti pune merele taiate felii de la inceput in slow cooker, iar la final din mere, ceapa si sos puteti pasa un piure gros pe care il treceti prin sita sau puteti adauga merele taiate felii groase cu o ora inainte de a fi gata friptura.
• optional, puteti rumeni putin carnea la cuptor la 200 de grade pentru 5 minute.
Pofta buna!
• puteti pune merele taiate felii de la inceput in slow cooker, iar la final din mere, ceapa si sos puteti pasa un piure gros pe care il treceti prin sita sau puteti adauga merele taiate felii groase cu o ora inainte de a fi gata friptura.
• optional, puteti rumeni putin carnea la cuptor la 200 de grade pentru 5 minute.
Pofta buna!