Reteta ciabatta cu fasii de porc
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
5h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Pulpa de porc – 1 kg |
• Piper – după gust |
• Boia afumată – 1 lingură |
• Usturoi granulat – 1 lingură |
• Bacon – 12 felii |
• Suc de rosii – 400 ml |
• Chili – după gust |
• Sos Barbecue – 50 ml |
• Sos de soia – 50 ml |
• Zahăr – 1 linguriță |
• Cimbru proaspăt – 4 crenguțe |
• Salata de cruditati |
• Varza – 1/4 buc |
• Varza roșie – 1/4 buc |
• Morcov – 2 buc |
• Telina 1/4 buc |
• Pastarnac – 1 buc |
• Maioneza 4 linguri |
• Iaurt gras – 1 lingura si ½ |
• Chifle ciabatta cu masline – 2 buc |
Mod de preparare
- Taie carnea in 4 buc si condimenteaz-o cu piper si boia afumata;
- Infasurati fiecare bucata in parte in cate 3 felii de bacon;
- Adauga peste sosul de rosii chili, usturoi, sos barbecue, sos de soia, si zahar;
- Puneti bucatile de pulpa de porc in Crock Pot, puneti crengutele de cimbru si setati programul „high” si timpul de 5 ore;
- Odata gatite, zdrobiti bucatile de pulpa de porc cu o furculita;
- Taiati ciabatta pe jumatate, puneti carnea de porc si adaugati peste salata de cruditati;
Preparat cu
-300lei
Crockpot
Slow Cooker 5.7L Digital Crockpot
Timer reglabil până la 20h
2 setări: Low și High
Ideal pentru 6 persoane
Funcție "Păstrare la cald” automată
• in stoc
PRP: 649,99lei
349,99lei
-300lei
Fii primul care lasa un comentariu!