Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Ceafă de porc cu verdețuri și fasole verde

Ceafă de porc cu verdețuri și fasole verde
Ceafă de porc cu verdețuri și fasole verde

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Ceafa de porc - 2 buc.
• Ceapa verde - 3 fire
• Usturoi verde - 3 fire
• Turmeric - 1 lingurita
• Boia dulce - 1 lingurita
• Sare si piper - dupa gust
• Susan - 1 lingurita
• Fasole verde - 400 gr.
• Ardei iute rosu - 1 buc.
• Patrunjel tocat - 1 lingura

Mod de preparare

• puneti bucatile de ceafa de porc in vasul de la slow cooker si asezonati cu sare, piper, turmeric si boia dulce
• taiati ceapa si usturoiul verde pe diagonala, in fasii subtiri si puneti-le peste carne
• setati slow cooker-ul pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore
• dupa 3 ore adaugati fasolea verde si lasati in continuare la gatit inca o ora
• serviti ceafa de porc cu fasole verde cu seminte de susan deasupra, rondele de ardei iute si patrunjel.

Pofta buna!