Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta burger cu fasii de pulpa de porc

Reteta burger cu fasii de pulpa de porc

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

5h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Pulpa de porc – 1 kg
• Sos Barbecue – 6 linguri
• Suc de rosii – 400 ml
• Apa – 300 ml
• Sare, piper – dupa gust
• Salata de cruditati (Varza – 1/4 buc., Morcov – 2 buc., Telina – 1/4 buc., Pastarnac – 1 buc., Maioneza - 4 linguri, Iaurt gras – 1 lingura si 1/2, Stafide – 2 linguri)
• Castraveti murati – 3 buc.
• Branza Cheddar – 6 buc.
• Chifle cu ceapa si susan – 6 buc.
• Extra sos Barbecue pentru fiecare burger in parte

Mod de preparare

• amestecati sosul barbecue cu rosiile, apa, sarea si piperul
• puneti pulpa de porc in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital, setati modul de gatire ''High'' si timpul de 5 ore
• odata gatit, zdrobiti pulpa cu o furculita
• ungeti chiflele cu sos barbecue, puneti carnea de porc si adaugati deasupra salata de cruditati, felii subtiri de castraveti murati si o felie de branza Cheddar.

Pofta buna!