Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta burger cu carne de porc

Reteta burger cu carne de porc
Reteta burger cu carne de porc

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

6h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Pulpa de porc – 1 - 2 kg
• Ceapa – 3 buc.
• Suc de rosii – 400 ml
• Apa – 200 ml
• Legume deshidratate bio – 1 lingura rasa
• Sos Barbecue – 3 linguri
• Miere – 1 lingurita
• Ulei de masline – 4 linguri
• Usturoi – 5 catei
• Cimbru uscat – 1 lingurita
• Sare de mare, piper – dupa gust

Pentru salata:
• Varza rosie – 1/2 buc. (mica)
• Morcovi – 3 buc.
• Pastarnac – 2 buc.
• Telina – 1/2 buc.
• Maioneza – 5 linguri
• Iaurt grecesc – 1 lingura
• Stafide – 2 linguri

Extra:
• Castraveti murati – 3 buc.
• Chifle cu ceapa – 6 buc.
• Sos barbecue – 100 ml
• Branza Cheddar – 6 felii

Mod de preparare

• puneti carnea intr-o tava adanca
• taiati ceapa Julien si usturoiul tocati-l marunt
• adaugati ulei de masline pe carne, urmat de ceapa, usturoi, cimbru, sare si piper si lasati peste noapte la marinat in frigider
• amestecati sosul barbecue cu sucul de rosii, apa, uleiul de masline, mierea si legumele deshidratate si puneti-l in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital
• adaugati carnea deasupra si puneti capacul
• setati pe modul de gatire ''High'' si timpul de 6 ore
• intre timp pregatiti salata: dati pe razatoare varza, bucatile de morcovi si de pastarnac si telina
• puneti putina sare, urmata de maioneza, iaurt si stafide si amestecati bine
• puneti salata la frigider
• in momentul terminarii programului carnea trebuie sa cada de pe os si sa o puteti desface in bucati subtiri
• taiati chifla pe jumatate si incalziti-o pe grill
• puneti la baza bucati din carnea de porc si adaugati sos barbecue deasupra, dupa plac
• puneti o lingura generoasa de salata, urmata de cateva rondele de castravete murat si o felie de branza Cheddar
• puneti si cealalta jumatate de chifla deasupra si serviti cu placere!

Pofta buna!