Reteta- Negresa cu nuci si visine
Porții
8
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2h
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • unt 150 g |
| • zahar brun 150 g |
| • oua 3 buc |
| • cacao 5 linguri |
| • nuca macinata 150 g |
| • esenta de rom 1 lingurita |
| • faina 150 g |
| • praf de copt 1 lingurita |
| • visine fara samburi 200 g |
|
Glazura: |
| • ciocolata neagra 80 g |
| • smantana lichida pentru frisca 100 ml |
Mod de preparare
•Mixati untul moale cu zaharul, apoi adaugati pe rand galbenusurile.• Adaugati nuca, esenta de rom si praful de cacao si incorporati usor.
• Bateti separat albusurile spuma, adaugati un praf de sare si puneti-le peste compozitia de mai susl, amestecand usor, cu o spatula, de jos in sus.
• Amestecati faina cu praful de copt si puneti putin cate putin peste compozitia de negresa, amestecand lejer cu spatula.
• Tapetati cu hartie de copt vasul slow cooker-ului Crock-Pot 5.7 l Digital, turnati compozitia de negresa si presarati deasupra visinele. Daca folositi visine congelate, lasati-le bine la scurs intr-o sita.
• Setati modul High pentru 2 ore.
• Scoateti negresa si lasati-o la racit, apoi taiati-o cuburi.
• Pregatiti glazura, turnand smanatana fierbinte peste ciocolata taiata marunt si omogenizati bine.
• Glazurati cuburile de negresa si serviti.Este o prajitura perfecta pentru o seara romantica! Pofta buna!
• Bateti separat albusurile spuma, adaugati un praf de sare si puneti-le peste compozitia de mai susl, amestecand usor, cu o spatula, de jos in sus.
• Amestecati faina cu praful de copt si puneti putin cate putin peste compozitia de negresa, amestecand lejer cu spatula.
• Tapetati cu hartie de copt vasul slow cooker-ului Crock-Pot 5.7 l Digital, turnati compozitia de negresa si presarati deasupra visinele. Daca folositi visine congelate, lasati-le bine la scurs intr-o sita.
• Setati modul High pentru 2 ore.
• Scoateti negresa si lasati-o la racit, apoi taiati-o cuburi.
• Pregatiti glazura, turnand smanatana fierbinte peste ciocolata taiata marunt si omogenizati bine.
• Glazurati cuburile de negresa si serviti.Este o prajitura perfecta pentru o seara romantica! Pofta buna!
