Reteta - Supa crema de conopida
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • 300 g conopida |
| • 500 g cartofi |
| • 150 g praz |
| • 250 ml lapte de cocos |
| • 250 ml apa |
| • ½ lingurita nucsoara macinata |
| • ½ lingurita piper alb |
| • sare dupa gust |
| • bucatele de bacon crocant |
| • cateva fasii de parmezan |
| • 2 lingurite ulei de masline |
| • cateva fire de chivas |
Mod de preparare
- In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital se pun legumele taiate cubulete: cartofii, prazul si conopida.
- Se adauga laptele de cocos si apa, se condimenteaza cu nucsoara, piper alb si sare si dupa gust si se pune capacul.
- Se seteaza modul de gatire High pentru 3.5 ore.
- Cand programul s-a terminat se blendeaza totul pana se obtine o supa crema fina.
- Se serveste calda cu cate o lingurita de ulei de masline deasupra, putin bacon crocant, cateva fasii de parmezan si chivas.
- Pofta buna!
