Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta - Prajitura rasturnata cu piersici

Reteta - Prajitura rasturnata cu piersici
Reteta - Prajitura rasturnata cu piersici

Porții

10

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

2h

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• piersici 500 g
• unt 25 g
• zahar brun 3 linguri

Blat:
• zahar – 170 g
• oua – 2 buc
• iaurt – 125 g
• ulei – 120 ml
• faina – 170 g
• praf de copt – 1 lingurita
• sare – un varf de cutit
• coaja rasa de lamaie – 1 lingurita

Mod de preparare

• Curatati piersicile de coaja si taiati-le felii mai groase.
• Ungeti cu unt vasul slow cooker-ului 4.7 l Digital si presarati apoi zaharul brun.
• Asezati feliile de piersici pe baza vasului.
• Bateti ouale cu zaharul pana se umfla si se albesc.
• Adaugati apoi uleiul in fir subtire, mixand in continuare.
• Adaugati in continuare iaurtul, coaja de lamaie si sarea.
• Separat, amestecati faina si praful de copt si puneti-o treptat peste compozitie, mixand la viteza mica.
• Turnati compozitia de blat peste piersici si nivelati usor.
• Puneti capacul si setati modul High pentru 2 ore.
• Cand programul s-a terminat lasati prajitura putin la racit.
• Dezlipiti cu varful unui cutit marginile prajiturii, puneti deasupra un platou si cu o miscare ferma intoarceti prajitura.
• Lasati-o sa se raceasca inainte de servire.

Savurati!