Reteta - Prajitura rasturnata cu piersici
Porții
10
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2h
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • piersici 500 g |
| • unt 25 g |
| • zahar brun 3 linguri |
|
Blat: |
| • zahar – 170 g |
| • oua – 2 buc |
| • iaurt – 125 g |
| • ulei – 120 ml |
| • faina – 170 g |
| • praf de copt – 1 lingurita |
| • sare – un varf de cutit |
| • coaja rasa de lamaie – 1 lingurita |
Mod de preparare
• Curatati piersicile de coaja si taiati-le felii mai groase.
• Ungeti cu unt vasul slow cooker-ului 4.7 l Digital si presarati apoi zaharul brun.
• Asezati feliile de piersici pe baza vasului.
• Bateti ouale cu zaharul pana se umfla si se albesc.
• Adaugati apoi uleiul in fir subtire, mixand in continuare.
• Adaugati in continuare iaurtul, coaja de lamaie si sarea.
• Separat, amestecati faina si praful de copt si puneti-o treptat peste compozitie, mixand la viteza mica.
• Turnati compozitia de blat peste piersici si nivelati usor.
• Puneti capacul si setati modul High pentru 2 ore.
• Cand programul s-a terminat lasati prajitura putin la racit.
• Dezlipiti cu varful unui cutit marginile prajiturii, puneti deasupra un platou si cu o miscare ferma intoarceti prajitura.
• Lasati-o sa se raceasca inainte de servire.
Savurati!
• Ungeti cu unt vasul slow cooker-ului 4.7 l Digital si presarati apoi zaharul brun.
• Asezati feliile de piersici pe baza vasului.
• Bateti ouale cu zaharul pana se umfla si se albesc.
• Adaugati apoi uleiul in fir subtire, mixand in continuare.
• Adaugati in continuare iaurtul, coaja de lamaie si sarea.
• Separat, amestecati faina si praful de copt si puneti-o treptat peste compozitie, mixand la viteza mica.
• Turnati compozitia de blat peste piersici si nivelati usor.
• Puneti capacul si setati modul High pentru 2 ore.
• Cand programul s-a terminat lasati prajitura putin la racit.
• Dezlipiti cu varful unui cutit marginile prajiturii, puneti deasupra un platou si cu o miscare ferma intoarceti prajitura.
• Lasati-o sa se raceasca inainte de servire.
Savurati!
