Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta supa crema de legume

Reteta supa crema de legume
Reteta supa crema de legume

Porții

3

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

3h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Morcovi – 2 buc.
• Cartofi – 3 buc.
• Telina – 1/2 buc.
• Busuioc proaspat – 9 - 10 frunze
• Pastarnac – 2 buc.
• Dovleac de placinta – 200 gr.
• Usturoi – 3 - 4 catei
• Ceapa – 1 buc.
• Ardei gras – 1 buc.
• Ardei kapia – 1 buc.
• Smantana vegetala – 100 ml
• Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• curatati, spalati si taiati cuburi toate legumele
• puneti-le in slow cooker Crock-Pot 2,4 L Manual si setati pe modul de gatire ''High''
• acoperiti 3 sferturi cu apa si adaugati si usturoiul si busuiocul, tocate in prealabil
• cand acestea au fiert, scurgeti trei sferturi din zeama, iar cel ramas, il adaugati in blender impreuna cu legumele si asezonati dupa gust
• pasati si adaugati treptat smantana de gatit
• mixati toate legumele pana cand au consistenta unei creme omogene
• se poate servi cu crutoane, paine prajita sau grisine.

Pofta buna!