Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă stufat de berbecuț cu cartofi fierți în vasul din fontă emailată de 6.6L Crock-Pot by Chef Roxana Blenche

Rețetă stufat de berbecuț cu cartofi fierți în vasul din fontă emailată de 6.6L Crock-Pot by Chef Roxana Blenche
Rețetă stufat de berbecuț cu cartofi fierți în vasul din fontă emailată de 6.6L Crock-Pot by Chef Roxana Blenche Rețetă stufat de berbecuț cu cartofi fierți în vasul din fontă emailată de 6.6L Crock-Pot by Chef Roxana Blenche Rețetă stufat de berbecuț cu cartofi fierți în vasul din fontă emailată de 6.6L Crock-Pot by Chef Roxana Blenche Rețetă stufat de berbecuț cu cartofi fierți în vasul din fontă emailată de 6.6L Crock-Pot by Chef Roxana Blenche Rețetă stufat de berbecuț cu cartofi fierți în vasul din fontă emailată de 6.6L Crock-Pot by Chef Roxana Blenche Rețetă stufat de berbecuț cu cartofi fierți în vasul din fontă emailată de 6.6L Crock-Pot by Chef Roxana Blenche

Porții

1

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

50m

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente


Ingrediente carne:
• 1 kg Cotlet berbecuț
• 1 kg piept cu os de berbecuț
• 2 leg. leurdă
• 3 leg. ceapă verde
• 3 leg. usturoi verde
• 2 leg. mărar
• 2 leg. pătrunjel
• 330 ml suc de roșii
• 1.5 kg cartofi noi
• 2g sare
• 2g piper
• 50 ml ulei de floarea soarelui
• Ingrediente marinadă
• 1g foi de dafin
• 2g boia dulce
• 2g boia afumată
• 1g cimbru uscat
• 2g ceapă uscată
• 2g usturoi pudră
• 2g pulbere de hribi
• 5g rozmarin verde

Descriere

Chef Roxana Blenche a gătit o rețetă fragedă și aromată de stufat de berbecuț, marinat în prealabil și servit cu cartofi fierți! O rețetă delicioasă datorită proprietăților de gătire ale vasului din fontă emailată, dar și datorită ingredientelor secrete, pe care Chef Blenche le împărtășește cu noi! 

Mod de preparare

  • Punem ulei în vasul Crock-Pot
  • Într-un bol punem toate condimentele pentru marinada de berbecuț și 50 ml de ulei de floarea soarelui și amestecăm marinada cu berbecuțul
  • Punem vasul pe foc și când se încinge uleiul, prăjim carnea
  • După ce prăjim carnea, adaugăm ceapa verde tocată, usturoiul verde tocat, leurda, sarea, piperul și sosul de roșii și așteptăm să se înmoaie
  • Apoi adăugăm apă și punem capacul
  • Preîncălzim cuptorul la 180 de grade
  • Apoi punem stufatul în cuptor timp de 30 de min și punem capacul
  • Îndepărtăm capacul și mai lăsăm încă 20 de min fără capac
  • În timp ce stufatul este la cuptor punem cartofii noi la fiert
  • Când sunt fierți, îi tăiem în două și punem sare, ceapă verde tocată, mărar, usturoi verde și ulei de floarea soarelui. 
Poftă mare!