Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

2 retete de marinade pentru carnea de porc

2 retete de marinade pentru carnea de porc

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Marinada 1:
• Fleica de porc – 2 buc.(1 kg in total)
• Vin roze – 300 ml
• Sare, piper dupa gust
• Ceapa taiata julien – 1 buc
• Usturoi tocat– 3 catei
• Ulei de masline – 50 ml
• Salvie tocata – 4-5 frunze

Marinada 2:
• Ceafa de porc – 1.2 kg
• Usturoi tocat – 2 catei
• Sos de soia – 60 ml
• Ulei de masline – 50 ml
• Piper – dupa gust
• Coriandru proaspat – 1 legatura
• Apa – 300 ml

Mod de preparare

Marinada 1:
  • Adauga ingredientele in caserola de marinare;
  • Pune capacul, asigurandu-te ca l-ai inchis bine, iar butonul este in pozitia “inchis”;
  • Pune furtunul si muta butonul in pozitia “deschis”;
  • Actioneaza programul presetat de marinare;
  • La terminarea programului, roteste butonul in directia “inchis”;
  • Scoate furtunul;
  • Depoziteaza in frigider pentru doua ore;
  • Pentru deschiderea caserolei, roteste butonul in pozitia “deschis”
  • Carnea se baga apoi la cuptor -pentru 1 ora la 160 de grade, acoperita cu folie de aluminiu apoi 30 min la 180 de grade descoperita. 
Marinada 2:
  • Adauga ingredientele in caserola de marinare;
  • Pune capacul, asigurandu-te ca l-ai inchis bine, iar butonul este in pozitia “inchis”;
  • Pune furtunul si muta butonul in pozitia “deschis”;
  • Actioneaza programul presetat de marinare;
  • La terminarea programului, roteste butonul in directia “inchis”;
  • Scoate furtunul;
  • Depoziteaza in frigider pentru doua ore;
  • Pentru deschiderea caserolei, roteste butonul in pozitia “deschis”
  • Carnea se baga la cuptor pentru 1 ora la 180 de grade acoperita cu folie de aluminiu, apoi 10 min descoperita.
Comentarii (0) pentru 2 retete de marinade pentru carnea de porc

Fii primul care lasa un comentariu!