Tocană de oaie
Reteta adaugata de: Mihaela Roxana Vasilescu
in categoria: Carne de oaie
Pentru 2 porții:
450 gr. pastramă de berbecuț
3 cepe mari
3 căței de usturoi
3 ardei grași roșii
3 linguri de ulei
3 linguri vin roșu
3 linguri de apă
Sare, piper, enibahar
Se alege o zi ploioasă și rece de toamnă în care sa avem mult de lucru la serviciu.
Dimineața, înainte de plecare tăiem pastrama cubulețe, ceapa și ardeiul se toacă mărunt, usturoiul se zdrobește.
Ămestecăm uleiul, vinul, apa și condimentele, punem carnea și legumele și le lăsăm la înăbușit la temperatură joasă până venim de la serviciu zgribulit și morți de foame. Până să ne schimbăm și să desfacem punguțele de la Mega, punem repede de-o mămăligă mică (3 căni de apă și una de mălai, sare) și până să pornim televizorul și să încălțăm papucii de casă e gata masa.
Se servește cu vin roșu și cu un prieten de suflet. Poftă bună!
450 gr. pastramă de berbecuț
3 cepe mari
3 căței de usturoi
3 ardei grași roșii
3 linguri de ulei
3 linguri vin roșu
3 linguri de apă
Sare, piper, enibahar
Se alege o zi ploioasă și rece de toamnă în care sa avem mult de lucru la serviciu.
Dimineața, înainte de plecare tăiem pastrama cubulețe, ceapa și ardeiul se toacă mărunt, usturoiul se zdrobește.
Ămestecăm uleiul, vinul, apa și condimentele, punem carnea și legumele și le lăsăm la înăbușit la temperatură joasă până venim de la serviciu zgribulit și morți de foame. Până să ne schimbăm și să desfacem punguțele de la Mega, punem repede de-o mămăligă mică (3 căni de apă și una de mălai, sare) și până să pornim televizorul și să încălțăm papucii de casă e gata masa.
Se servește cu vin roșu și cu un prieten de suflet. Poftă bună!
Tocană de oaie
Reteta adaugata de: Mihaela Roxana Vasilescu
in categoria: Carne de oaie
Pentru 2 porții:
450 gr. pastramă de berbecuț
3 cepe mari
3 căței de usturoi
3 ardei grași roșii
3 linguri de ulei
3 linguri vin roșu
3 linguri de apă
Sare, piper, enibahar
Se alege o zi ploioasă și rece de toamnă în care sa avem mult de lucru la serviciu.
Dimineața, înainte de plecare tăiem pastrama cubulețe, ceapa și ardeiul se toacă mărunt, usturoiul se zdrobește.
Ămestecăm uleiul, vinul, apa și condimentele, punem carnea și legumele și le lăsăm la înăbușit la temperatură joasă până venim de la serviciu zgribulit și morți de foame. Până să ne schimbăm și să desfacem punguțele de la Mega, punem repede de-o mămăligă mică (3 căni de apă și una de mălai, sare) și până să pornim televizorul și să încălțăm papucii de casă e gata masa.
Se servește cu vin roșu și cu un prieten de suflet. Poftă bună!
450 gr. pastramă de berbecuț
3 cepe mari
3 căței de usturoi
3 ardei grași roșii
3 linguri de ulei
3 linguri vin roșu
3 linguri de apă
Sare, piper, enibahar
Se alege o zi ploioasă și rece de toamnă în care sa avem mult de lucru la serviciu.
Dimineața, înainte de plecare tăiem pastrama cubulețe, ceapa și ardeiul se toacă mărunt, usturoiul se zdrobește.
Ămestecăm uleiul, vinul, apa și condimentele, punem carnea și legumele și le lăsăm la înăbușit la temperatură joasă până venim de la serviciu zgribulit și morți de foame. Până să ne schimbăm și să desfacem punguțele de la Mega, punem repede de-o mămăligă mică (3 căni de apă și una de mălai, sare) și până să pornim televizorul și să încălțăm papucii de casă e gata masa.
Se servește cu vin roșu și cu un prieten de suflet. Poftă bună!
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.