Pulpa de porc cu legume
Reteta adaugata de: alina mehedintu
in categoria: Carne de porc
Ingrediente: 800 g pulpa de porc
300 gr broccoli
morcov, pastarnac, sfecla, telina
1 capatana de usturoi
1 lingurita oregano
2 linguri ulei de masline
2 linguri zeama de lamaie
sare, piper dupa gust
Mod de preparare: Carnea se taie in 4 bucati si se unge cu amestecul din ulei, sare, piper, oregano, suc de lamaie. Punem in slow cooker, completam cu 100 ml apa, adaugam broccoli si usturoiul. Lasam la gatit cam 4 ore. Pofta buna!
300 gr broccoli
morcov, pastarnac, sfecla, telina
1 capatana de usturoi
1 lingurita oregano
2 linguri ulei de masline
2 linguri zeama de lamaie
sare, piper dupa gust
Mod de preparare: Carnea se taie in 4 bucati si se unge cu amestecul din ulei, sare, piper, oregano, suc de lamaie. Punem in slow cooker, completam cu 100 ml apa, adaugam broccoli si usturoiul. Lasam la gatit cam 4 ore. Pofta buna!
Pulpa de porc cu legume
Reteta adaugata de: alina mehedintu
in categoria: Carne de porc
Ingrediente: 800 g pulpa de porc
300 gr broccoli
morcov, pastarnac, sfecla, telina
1 capatana de usturoi
1 lingurita oregano
2 linguri ulei de masline
2 linguri zeama de lamaie
sare, piper dupa gust
Mod de preparare: Carnea se taie in 4 bucati si se unge cu amestecul din ulei, sare, piper, oregano, suc de lamaie. Punem in slow cooker, completam cu 100 ml apa, adaugam broccoli si usturoiul. Lasam la gatit cam 4 ore. Pofta buna!
300 gr broccoli
morcov, pastarnac, sfecla, telina
1 capatana de usturoi
1 lingurita oregano
2 linguri ulei de masline
2 linguri zeama de lamaie
sare, piper dupa gust
Mod de preparare: Carnea se taie in 4 bucati si se unge cu amestecul din ulei, sare, piper, oregano, suc de lamaie. Punem in slow cooker, completam cu 100 ml apa, adaugam broccoli si usturoiul. Lasam la gatit cam 4 ore. Pofta buna!
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.