Friptura de vitel cu morcovi
Reteta adaugata de: Adriana Donea
in categoria: Alt tip de carne
750 g carne vitel (nuca de vitel)
500g morcovi
2 linguri ulei masline
2 frunze dafin
Sare si piper boabe
Se taie carnea felii subtiri si morcovii bastonase. Intr-o oala se lune uleiu de masline apoi un strat de carne, peste un strat de morcovi si se continua modelul pana se termina ingredientele. La final se pun frunzele de dafin, piperul, sarea si se toarna apa pana se acopera ingredientele. Se pune capacul la oala, se baga la cuptor la foc mic aproximativ 2 ore. Este o reteta care ar merge de minube la un slow cooker.
500g morcovi
2 linguri ulei masline
2 frunze dafin
Sare si piper boabe
Se taie carnea felii subtiri si morcovii bastonase. Intr-o oala se lune uleiu de masline apoi un strat de carne, peste un strat de morcovi si se continua modelul pana se termina ingredientele. La final se pun frunzele de dafin, piperul, sarea si se toarna apa pana se acopera ingredientele. Se pune capacul la oala, se baga la cuptor la foc mic aproximativ 2 ore. Este o reteta care ar merge de minube la un slow cooker.
Friptura de vitel cu morcovi
Reteta adaugata de: Adriana Donea
in categoria: Alt tip de carne
750 g carne vitel (nuca de vitel)
500g morcovi
2 linguri ulei masline
2 frunze dafin
Sare si piper boabe
Se taie carnea felii subtiri si morcovii bastonase. Intr-o oala se lune uleiu de masline apoi un strat de carne, peste un strat de morcovi si se continua modelul pana se termina ingredientele. La final se pun frunzele de dafin, piperul, sarea si se toarna apa pana se acopera ingredientele. Se pune capacul la oala, se baga la cuptor la foc mic aproximativ 2 ore. Este o reteta care ar merge de minube la un slow cooker.
500g morcovi
2 linguri ulei masline
2 frunze dafin
Sare si piper boabe
Se taie carnea felii subtiri si morcovii bastonase. Intr-o oala se lune uleiu de masline apoi un strat de carne, peste un strat de morcovi si se continua modelul pana se termina ingredientele. La final se pun frunzele de dafin, piperul, sarea si se toarna apa pana se acopera ingredientele. Se pune capacul la oala, se baga la cuptor la foc mic aproximativ 2 ore. Este o reteta care ar merge de minube la un slow cooker.
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.