Piftie de porc
Reteta adaugata de: Marius Mutică
in categoria: Carne de porc
Ingrediente:1 kg oase de porc,1felie rasol de porc,1 picior de porc,2 morcovi,usturoi,sare,boabe de piper si foi de dafin
Se pun la fiert cu apa cat sa umple vasul de 5.7l pentru 10-12h pe low
Dupa timpul de gatire se alege carnea si se strecoara zeama.separat se fierbe 1 ou,1 morcov si un pumn de boabe de mazare.
In zeama calda se pun 3 catei de usturoi striviti si se lasa cateva minute sa dea gust apoi se strecoara zeama din nou
Se monteaza in tava de yena mai intai carnea distribuita uniform,morcovul si oul taiate cu cutitul ondulat pentru taiat branza si boabele de mazare.se lasa la frigider peste noapte si apoi se serveste cu boia dulce si piper proaspat macinat
Se pun la fiert cu apa cat sa umple vasul de 5.7l pentru 10-12h pe low
Dupa timpul de gatire se alege carnea si se strecoara zeama.separat se fierbe 1 ou,1 morcov si un pumn de boabe de mazare.
In zeama calda se pun 3 catei de usturoi striviti si se lasa cateva minute sa dea gust apoi se strecoara zeama din nou
Se monteaza in tava de yena mai intai carnea distribuita uniform,morcovul si oul taiate cu cutitul ondulat pentru taiat branza si boabele de mazare.se lasa la frigider peste noapte si apoi se serveste cu boia dulce si piper proaspat macinat
Piftie de porc
Reteta adaugata de: Marius Mutică
in categoria: Carne de porc
Ingrediente:1 kg oase de porc,1felie rasol de porc,1 picior de porc,2 morcovi,usturoi,sare,boabe de piper si foi de dafin
Se pun la fiert cu apa cat sa umple vasul de 5.7l pentru 10-12h pe low
Dupa timpul de gatire se alege carnea si se strecoara zeama.separat se fierbe 1 ou,1 morcov si un pumn de boabe de mazare.
In zeama calda se pun 3 catei de usturoi striviti si se lasa cateva minute sa dea gust apoi se strecoara zeama din nou
Se monteaza in tava de yena mai intai carnea distribuita uniform,morcovul si oul taiate cu cutitul ondulat pentru taiat branza si boabele de mazare.se lasa la frigider peste noapte si apoi se serveste cu boia dulce si piper proaspat macinat
Se pun la fiert cu apa cat sa umple vasul de 5.7l pentru 10-12h pe low
Dupa timpul de gatire se alege carnea si se strecoara zeama.separat se fierbe 1 ou,1 morcov si un pumn de boabe de mazare.
In zeama calda se pun 3 catei de usturoi striviti si se lasa cateva minute sa dea gust apoi se strecoara zeama din nou
Se monteaza in tava de yena mai intai carnea distribuita uniform,morcovul si oul taiate cu cutitul ondulat pentru taiat branza si boabele de mazare.se lasa la frigider peste noapte si apoi se serveste cu boia dulce si piper proaspat macinat
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.