Ciorba de fasole cu afumatura
Reteta adaugata de: Carmen Miron
in categoria: Supe si ciorbe
500 g fasole boabe, o ceapa, un morcov, un ardei gras, sare si piper, 5 costite afumate, 400 ml suc de rosii, 2 cani de apa. Se spala fasolea in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte.
A doua zi, se pun in vasul de la aparatul crock-pot urmatoarele: fasolea, legumele taiate marunt, costitele deasupra, condimente, sucul de rosii si se acopera cu 2 cani de apa . Se lasa la modul high 6 ore.
A doua zi, se pun in vasul de la aparatul crock-pot urmatoarele: fasolea, legumele taiate marunt, costitele deasupra, condimente, sucul de rosii si se acopera cu 2 cani de apa . Se lasa la modul high 6 ore.
Ciorba de fasole cu afumatura
Reteta adaugata de: Carmen Miron
in categoria: Supe si ciorbe
500 g fasole boabe, o ceapa, un morcov, un ardei gras, sare si piper, 5 costite afumate, 400 ml suc de rosii, 2 cani de apa. Se spala fasolea in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte.
A doua zi, se pun in vasul de la aparatul crock-pot urmatoarele: fasolea, legumele taiate marunt, costitele deasupra, condimente, sucul de rosii si se acopera cu 2 cani de apa . Se lasa la modul high 6 ore.
A doua zi, se pun in vasul de la aparatul crock-pot urmatoarele: fasolea, legumele taiate marunt, costitele deasupra, condimente, sucul de rosii si se acopera cu 2 cani de apa . Se lasa la modul high 6 ore.
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.