GHIVECI DE DOVLECEI
Reteta adaugata de: Victor Antohe
in categoria: Vegetarian
Ingrediente:
dovelcei, ceapa, ardei gras roşu, roşii ulei
Mod de preparare:
Se trece prin maşina de tocat câte 2 kg de ceapa si ardei şi se pun la călit în 500 ml de ulei încins. Se fierbe până iese uleiul la suprafaţă. Se adaugă 2 kg de dovlecei tăiaţi în cubuleţe potrivite şi se călesc în continuare până iese iar uleiul deasupra. Se adaugă apoi roşiile date prin maşina de separat şi se potriveşte de sare şi piper după gust. Se trece vasul în cuptorul încins până când iese, pentru ultima oară, uleiul la suprafată şi se adaugă 4-5 legături de pătrunjel tocat mărunt
dovelcei, ceapa, ardei gras roşu, roşii ulei
Mod de preparare:
Se trece prin maşina de tocat câte 2 kg de ceapa si ardei şi se pun la călit în 500 ml de ulei încins. Se fierbe până iese uleiul la suprafaţă. Se adaugă 2 kg de dovlecei tăiaţi în cubuleţe potrivite şi se călesc în continuare până iese iar uleiul deasupra. Se adaugă apoi roşiile date prin maşina de separat şi se potriveşte de sare şi piper după gust. Se trece vasul în cuptorul încins până când iese, pentru ultima oară, uleiul la suprafată şi se adaugă 4-5 legături de pătrunjel tocat mărunt
GHIVECI DE DOVLECEI
Reteta adaugata de: Victor Antohe
in categoria: Vegetarian
Ingrediente:
dovelcei, ceapa, ardei gras roşu, roşii ulei
Mod de preparare:
Se trece prin maşina de tocat câte 2 kg de ceapa si ardei şi se pun la călit în 500 ml de ulei încins. Se fierbe până iese uleiul la suprafaţă. Se adaugă 2 kg de dovlecei tăiaţi în cubuleţe potrivite şi se călesc în continuare până iese iar uleiul deasupra. Se adaugă apoi roşiile date prin maşina de separat şi se potriveşte de sare şi piper după gust. Se trece vasul în cuptorul încins până când iese, pentru ultima oară, uleiul la suprafată şi se adaugă 4-5 legături de pătrunjel tocat mărunt
dovelcei, ceapa, ardei gras roşu, roşii ulei
Mod de preparare:
Se trece prin maşina de tocat câte 2 kg de ceapa si ardei şi se pun la călit în 500 ml de ulei încins. Se fierbe până iese uleiul la suprafaţă. Se adaugă 2 kg de dovlecei tăiaţi în cubuleţe potrivite şi se călesc în continuare până iese iar uleiul deasupra. Se adaugă apoi roşiile date prin maşina de separat şi se potriveşte de sare şi piper după gust. Se trece vasul în cuptorul încins până când iese, pentru ultima oară, uleiul la suprafată şi se adaugă 4-5 legături de pătrunjel tocat mărunt
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.