Bors de loboda
Reteta adaugata de: Cristina-Elena Antohe
in categoria: Supe si ciorbe
Ingrediente
1 kg lobodă, 150 g ceapă, 100 g ceapă verde, 60 g orez, 100 g morcov, 1/2 ţelină, 100 ml ulei, 1/2 I borş de tăraţe, 100 g smantana, sare.
Mod de prepapare
Se călesc potrivit, în ulei, ceapa tăiată mărunt, morcovul, ţelina şi ceapa verde, după care se sting cu apă caldă, se sărează şi se lasă să fiarbă. Se curăţă loboda, se spală în mai multe ape, se taie în faşii de 1-2 cm şi se adaugă la zarzavaturi împreună cu orezul, lăsandu-se să fiarbă la foc potrivit. Cand zarzavatul este fiert, se adaugă borşul de tăraţe fiert separat (potrivindu-se de acru), sare, verdeaţă, apoi se drege cu ou şi smantana şi se poate servi.
1 kg lobodă, 150 g ceapă, 100 g ceapă verde, 60 g orez, 100 g morcov, 1/2 ţelină, 100 ml ulei, 1/2 I borş de tăraţe, 100 g smantana, sare.
Mod de prepapare
Se călesc potrivit, în ulei, ceapa tăiată mărunt, morcovul, ţelina şi ceapa verde, după care se sting cu apă caldă, se sărează şi se lasă să fiarbă. Se curăţă loboda, se spală în mai multe ape, se taie în faşii de 1-2 cm şi se adaugă la zarzavaturi împreună cu orezul, lăsandu-se să fiarbă la foc potrivit. Cand zarzavatul este fiert, se adaugă borşul de tăraţe fiert separat (potrivindu-se de acru), sare, verdeaţă, apoi se drege cu ou şi smantana şi se poate servi.
Bors de loboda
Reteta adaugata de: Cristina-Elena Antohe
in categoria: Supe si ciorbe
Ingrediente
1 kg lobodă, 150 g ceapă, 100 g ceapă verde, 60 g orez, 100 g morcov, 1/2 ţelină, 100 ml ulei, 1/2 I borş de tăraţe, 100 g smantana, sare.
Mod de prepapare
Se călesc potrivit, în ulei, ceapa tăiată mărunt, morcovul, ţelina şi ceapa verde, după care se sting cu apă caldă, se sărează şi se lasă să fiarbă. Se curăţă loboda, se spală în mai multe ape, se taie în faşii de 1-2 cm şi se adaugă la zarzavaturi împreună cu orezul, lăsandu-se să fiarbă la foc potrivit. Cand zarzavatul este fiert, se adaugă borşul de tăraţe fiert separat (potrivindu-se de acru), sare, verdeaţă, apoi se drege cu ou şi smantana şi se poate servi.
1 kg lobodă, 150 g ceapă, 100 g ceapă verde, 60 g orez, 100 g morcov, 1/2 ţelină, 100 ml ulei, 1/2 I borş de tăraţe, 100 g smantana, sare.
Mod de prepapare
Se călesc potrivit, în ulei, ceapa tăiată mărunt, morcovul, ţelina şi ceapa verde, după care se sting cu apă caldă, se sărează şi se lasă să fiarbă. Se curăţă loboda, se spală în mai multe ape, se taie în faşii de 1-2 cm şi se adaugă la zarzavaturi împreună cu orezul, lăsandu-se să fiarbă la foc potrivit. Cand zarzavatul este fiert, se adaugă borşul de tăraţe fiert separat (potrivindu-se de acru), sare, verdeaţă, apoi se drege cu ou şi smantana şi se poate servi.
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.