Pui taranesc
Reteta adaugata de: Gabriela Tudora
in categoria: Carne de pasare
3-4 piepturi de pui taiate in fasii, se sareaza, se tapeteaza cu faina si se prajesc in ulei incins. Se scot apoi bucatele prajite intr-o farfurie, iar in uleiul in care s-a prajit puiul se pun 2 cepe tocate marunt. Cand s-a rumenit ceapa mai punem 2 linguri cu faina si amestecam. Se adauga puiul si 1 litru si 1/2 de apa clocotita in care s-a dizolvat 2 cuburi maggi de gaina (sau se face o supa de gaina daca carnea este prea tare). Se amesteca sa nu se lipeasca si se fierbe pana se leaga sosul. Se adauga sos de rosii, sare, piper si 2 rosii taiate in sferturi, iar cand se raceste adaugam patrunjel tocat. Se serveste cu mamaliga! este absolut delicios. Pofta buna!
Pui taranesc
Reteta adaugata de: Gabriela Tudora
in categoria: Carne de pasare
3-4 piepturi de pui taiate in fasii, se sareaza, se tapeteaza cu faina si se prajesc in ulei incins. Se scot apoi bucatele prajite intr-o farfurie, iar in uleiul in care s-a prajit puiul se pun 2 cepe tocate marunt. Cand s-a rumenit ceapa mai punem 2 linguri cu faina si amestecam. Se adauga puiul si 1 litru si 1/2 de apa clocotita in care s-a dizolvat 2 cuburi maggi de gaina (sau se face o supa de gaina daca carnea este prea tare). Se amesteca sa nu se lipeasca si se fierbe pana se leaga sosul. Se adauga sos de rosii, sare, piper si 2 rosii taiate in sferturi, iar cand se raceste adaugam patrunjel tocat. Se serveste cu mamaliga! este absolut delicios. Pofta buna!
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.