Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Gătire lentă și sub presiune

Plus de gust şi sănătate. Comparativ cu metodele tradiţionale, gătirea lentă „slow cooking”, dar și gătirea sub presiune, „pressure cooking”presupune menţinerea în întregime a nutrienţilor în mâncare.

Gătești fără supraveghere

Nu trebuie să fii bucătar profesionist ca să găteşti mâncăruri savuroase. Doar adaugi ingredientele şi CROCKPOT se ocupă de restul, fără supraveghere.

Poți găti orice

Cu aparatele de gătit electrice de la CROCKPOT poţi pregăti o gamă largă de reţete: de la ciorbe, supe, fripturi şi feluri principale, la aperitive apetisante, preparate vegetariene şi deserturi delicioase.

Chef Alex Cîrţu recomandă Crockpot

E timpul să te bucuri de preparate gătite sănătos și cu eforturi minime la multicookerele și la slowcookerele Crockpot!

Multicookerele permit prepararea rapidă a diferitelor feluri de mâncare, cu ajutorul funcțiilor presetate.

Slowcookerele păstrează savoarea și nutrienții preparatelor, ca tu să obţii mâncare gustoasă și sănătoasă, apreciată de către toți invitații.

Despre Crockpot

CROCKPOT

Plus de gust și sănătate! Suntem mândri să te ajutăm să prepari rețete delicioase cu minimum de efort, pentru a le savura împreună cu familia și prietenii.

Mâncărurile delicioase, atunci când sunt împărtășite cu cei dragi, creează amintiri de neuitat. Cu Slow Cookerele și Multicookerele cu gătire sub presiune Crockpot vei putea prepara mâncăruri delicioase și transforma gătitul în pasiune. 


Prezent pe piață de peste 40 de ani, Crockpot a devenit sinonim cu gătirea lentă și a creat Slowcookers adaptate pentru orice nevoi. Datorită conceptului revoluționar de slow cooking sau gătitul lent, la temperaturi reduse, nutrienții din ingrediente se vor menţine în întregime în mâncare și vor adăuga extra savoare tuturor rețetelor.


De asemenea, Crockpot aduce și inovația gătirii sub presiune, o metodă mai rapidă, intuitivă și convenabilă de a pregăti mâncăruri pentru întreaga familie. Astfel, cu multicookerele cu gătire sub presiune Crockpot, vei putea găti rețete chiar și cu până la 70% mai rapid față de metodele tradiționale de gătit. 


Nu trebuie să fii bucătar profesionist pentru a găti rețete delicioase!   


Cu aparate de gătit versatile Crockpot, indiferent de cât de mult te pricepi să gătești, vei putea rumeni, fierbe, găti lent, găti la aburi, coace și multe altele. Cu linia noastră de slowcookere și multicookere cu gătire sub presiune, vei găti fără griji, fără miros în bucătărie și fără supraveghere. Alege inovația Crockpot!