Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Despre noi

CROCK-POT

Plus de gust și sănătate! Suntem mândri să te ajutăm să prepari rețete delicioase cu minimum de efort, pentru a le savura împreună cu familia și prietenii.

Mâncărurile delicioase, atunci când sunt împărtășite cu cei dragi, creează amintiri de neuitat. Cu Slow Cookerele și Multicookerele cu gătire sub presiune Crock-Pot vei putea prepara mâncăruri delicioase și transforma gătitul în pasiune. 


Prezent pe piață de peste 40 de ani, Crock-Pot a devenit sinonim cu gătirea lentă și a creat Slowcookers adaptate pentru orice nevoi. Datorită conceptului revoluționar de slow cooking sau gătitul lent, la temperaturi reduse, nutrienții din ingrediente se vor menţine în întregime în mâncare și vor adăuga extra savoare tuturor rețetelor.


De asemenea, Crock-Pot aduce și inovația gătirii sub presiune, o metodă mai rapidă, intuitivă și convenabilă de a pregăti mâncăruri pentru întreaga familie. Astfel, cu multicookerele cu gătire sub presiune Crock-Pot, vei putea găti rețete chiar și cu până la 70% mai rapid față de metodele tradiționale de gătit. 


Nu trebuie să fii bucătar profesionist pentru a găti rețete delicioase!   


Cu aparate de gătit versatile Crock-Pot, indiferent de cât de mult te pricepi să gătești, vei putea rumeni, fierbe, găti lent, găti la aburi, coace și multe altele. Cu linia noastră de slowcookere și multicookere cu gătire sub presiune, vei găti fără griji, fără miros în bucătărie și fără supraveghere. Alege inovația Crock-Pot!