Ciocanele impachetate in bacon
Reteta adaugata de: anisoara ursan
in categoria: Carne de pasare
Ingrediente;3 ciocanele de oui,6 buc de bacon feliat,0 lingurita de mustar,2 linguri de ulei de masline,100 ml vin alb sec,cimbrisor uscat,rozmarin uscat,piper,sare
garnitura;200 g varza de Bruxelle,3-4 cartofi noi,4-5 rosii Cherry,un strop de ulei de masline,cimbrisor si rozmarin uscat,legume deshidrate,cateva fire de marar verde.
Preparare;Ciocanelele spalate si curatate de piele(se indeparteaza),se cresteaza pe alocuri se ung cu un pic de ulei,se ung cu mustar apoi se sareaza si condimenteaza si se infasoara fiecare in bacon apoi se aseaza una langa alta in tavita ,se adauga vinul si 100 ml apa si se dau la cuptor
Varza se da in 2-3 coloce ,se scurge si se trece sub jet de apa rece apoi alaturi de cartofii curatati si rosioare se pun in tavita ,se stropesc cu ulei,se condimenteaza apoi se toarna un pic de apa si se dau la cuptor.Se presara mararul verde
Ciocanele se servesc alaturi de garnitura de legume.
garnitura;200 g varza de Bruxelle,3-4 cartofi noi,4-5 rosii Cherry,un strop de ulei de masline,cimbrisor si rozmarin uscat,legume deshidrate,cateva fire de marar verde.
Preparare;Ciocanelele spalate si curatate de piele(se indeparteaza),se cresteaza pe alocuri se ung cu un pic de ulei,se ung cu mustar apoi se sareaza si condimenteaza si se infasoara fiecare in bacon apoi se aseaza una langa alta in tavita ,se adauga vinul si 100 ml apa si se dau la cuptor
Varza se da in 2-3 coloce ,se scurge si se trece sub jet de apa rece apoi alaturi de cartofii curatati si rosioare se pun in tavita ,se stropesc cu ulei,se condimenteaza apoi se toarna un pic de apa si se dau la cuptor.Se presara mararul verde
Ciocanele se servesc alaturi de garnitura de legume.
Ciocanele impachetate in bacon
Reteta adaugata de: anisoara ursan
in categoria: Carne de pasare
Ingrediente;3 ciocanele de oui,6 buc de bacon feliat,0 lingurita de mustar,2 linguri de ulei de masline,100 ml vin alb sec,cimbrisor uscat,rozmarin uscat,piper,sare
garnitura;200 g varza de Bruxelle,3-4 cartofi noi,4-5 rosii Cherry,un strop de ulei de masline,cimbrisor si rozmarin uscat,legume deshidrate,cateva fire de marar verde.
Preparare;Ciocanelele spalate si curatate de piele(se indeparteaza),se cresteaza pe alocuri se ung cu un pic de ulei,se ung cu mustar apoi se sareaza si condimenteaza si se infasoara fiecare in bacon apoi se aseaza una langa alta in tavita ,se adauga vinul si 100 ml apa si se dau la cuptor
Varza se da in 2-3 coloce ,se scurge si se trece sub jet de apa rece apoi alaturi de cartofii curatati si rosioare se pun in tavita ,se stropesc cu ulei,se condimenteaza apoi se toarna un pic de apa si se dau la cuptor.Se presara mararul verde
Ciocanele se servesc alaturi de garnitura de legume.
garnitura;200 g varza de Bruxelle,3-4 cartofi noi,4-5 rosii Cherry,un strop de ulei de masline,cimbrisor si rozmarin uscat,legume deshidrate,cateva fire de marar verde.
Preparare;Ciocanelele spalate si curatate de piele(se indeparteaza),se cresteaza pe alocuri se ung cu un pic de ulei,se ung cu mustar apoi se sareaza si condimenteaza si se infasoara fiecare in bacon apoi se aseaza una langa alta in tavita ,se adauga vinul si 100 ml apa si se dau la cuptor
Varza se da in 2-3 coloce ,se scurge si se trece sub jet de apa rece apoi alaturi de cartofii curatati si rosioare se pun in tavita ,se stropesc cu ulei,se condimenteaza apoi se toarna un pic de apa si se dau la cuptor.Se presara mararul verde
Ciocanele se servesc alaturi de garnitura de legume.
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.