Friptura de vita
Reteta adaugata de: Mirela Preda
in categoria: Alt tip de carne
Se ia o bucata de carne de vițel, se pune într o crăticioară cu puțin ulei, se pune capacul peste crăticioară .din 5 in 5 minute se dă capacul la o parte,și se întoarce carnea cu o lingura de lemn,. Asta se face până când se evapora apa lasata de cărniță. Și de acum încolo se adaugă cate putina apa ,se pune din nou capacul. Când consideram noi că este gata friptura,opțional putem adăuga puțin bulion, sau nu, și puțin usturoi și bineînțeles apa, să fie că un sos.
Friptura de vita
Reteta adaugata de: Mirela Preda
in categoria: Alt tip de carne
Se ia o bucata de carne de vițel, se pune într o crăticioară cu puțin ulei, se pune capacul peste crăticioară .din 5 in 5 minute se dă capacul la o parte,și se întoarce carnea cu o lingura de lemn,. Asta se face până când se evapora apa lasata de cărniță. Și de acum încolo se adaugă cate putina apa ,se pune din nou capacul. Când consideram noi că este gata friptura,opțional putem adăuga puțin bulion, sau nu, și puțin usturoi și bineînțeles apa, să fie că un sos.
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.