Ton cu sos de rosii
Reteta adaugata de: Adriana Potirniche
in categoria: Peste si fructe de mare
4 fileuri ton, zeama de la 1 lamaie mica, 1 lingurita sare, putin patrunjel tocat, 3 linguri ulei masline, 200ml passata rosii.
Din lamaie, sare, patrunjel, ulei facem marinada si lasam pestele in marinada la frigider pt 1-2 ore.
Se pune pestele impreuna cu marinada si sucul de rosii in crockpot pt 2.5h.
Se poate pune mai putin suc rosii, dar e delicios ca sos adaugat peste garnitura de orez simpla.
Din lamaie, sare, patrunjel, ulei facem marinada si lasam pestele in marinada la frigider pt 1-2 ore.
Se pune pestele impreuna cu marinada si sucul de rosii in crockpot pt 2.5h.
Se poate pune mai putin suc rosii, dar e delicios ca sos adaugat peste garnitura de orez simpla.
Ton cu sos de rosii
Reteta adaugata de: Adriana Potirniche
in categoria: Peste si fructe de mare
4 fileuri ton, zeama de la 1 lamaie mica, 1 lingurita sare, putin patrunjel tocat, 3 linguri ulei masline, 200ml passata rosii.
Din lamaie, sare, patrunjel, ulei facem marinada si lasam pestele in marinada la frigider pt 1-2 ore.
Se pune pestele impreuna cu marinada si sucul de rosii in crockpot pt 2.5h.
Se poate pune mai putin suc rosii, dar e delicios ca sos adaugat peste garnitura de orez simpla.
Din lamaie, sare, patrunjel, ulei facem marinada si lasam pestele in marinada la frigider pt 1-2 ore.
Se pune pestele impreuna cu marinada si sucul de rosii in crockpot pt 2.5h.
Se poate pune mai putin suc rosii, dar e delicios ca sos adaugat peste garnitura de orez simpla.
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.