Varza cu carne ca la Beclean
Reteta adaugata de: Amalia Carmen Sasarman
in categoria: Carne de porc
In bucataria mea veti gasi mereu un mix de influente din Dolj si Cluj, mostenite de la parinti, dar si mici interferente din zona Bistritei, prin mama-soacra.
"Varza cu carne ca la Beclean"
Ingrediente:
1 varza mare, murata
200 g slanina afumata
500 g carne de porc
sare
piper
boia dulce
2 linguri de rosii decojite in bulion ( facute de mine)
1 cana de apa
2 linguri de ulei de rapita
Mod de preparare:
Slanina si carnea le tai felii groase de cca 0,5 cm.
Varza o toci marunt, fideluta.
In vasul crockpot torni uleiul si asezi un strat de varza tocata.
Asezi alternativ felii de slanina si de carne. Presari peste ele sare, piper si boia.
Continui cu inca un strat de varza si carne, condimentate corespunzator.
Inchei cu varza tocata, iar deasupra pui rosiile in bulion.
Adaugi apa si alegi optiunea corespunzatoare pentru gatire.
In bucataria mea veti gasi mereu un mix de influente din Dolj si Cluj, mostenite de la parinti, dar si mici interferente din zona Bistritei, prin mama-soacra.
"Varza cu carne ca la Beclean"
Ingrediente:
1 varza mare, murata
200 g slanina afumata
500 g carne de porc
sare
piper
boia dulce
2 linguri de rosii decojite in bulion ( facute de mine)
1 cana de apa
2 linguri de ulei de rapita
Mod de preparare:
Slanina si carnea le tai felii groase de cca 0,5 cm.
Varza o toci marunt, fideluta.
In vasul crockpot torni uleiul si asezi un strat de varza tocata.
Asezi alternativ felii de slanina si de carne. Presari peste ele sare, piper si boia.
Continui cu inca un strat de varza si carne, condimentate corespunzator.
Inchei cu varza tocata, iar deasupra pui rosiile in bulion.
Adaugi apa si alegi optiunea corespunzatoare pentru gatire.
Varza cu carne ca la Beclean
Reteta adaugata de: Amalia Carmen Sasarman
in categoria: Carne de porc
In bucataria mea veti gasi mereu un mix de influente din Dolj si Cluj, mostenite de la parinti, dar si mici interferente din zona Bistritei, prin mama-soacra.
"Varza cu carne ca la Beclean"
Ingrediente:
1 varza mare, murata
200 g slanina afumata
500 g carne de porc
sare
piper
boia dulce
2 linguri de rosii decojite in bulion ( facute de mine)
1 cana de apa
2 linguri de ulei de rapita
Mod de preparare:
Slanina si carnea le tai felii groase de cca 0,5 cm.
Varza o toci marunt, fideluta.
In vasul crockpot torni uleiul si asezi un strat de varza tocata.
Asezi alternativ felii de slanina si de carne. Presari peste ele sare, piper si boia.
Continui cu inca un strat de varza si carne, condimentate corespunzator.
Inchei cu varza tocata, iar deasupra pui rosiile in bulion.
Adaugi apa si alegi optiunea corespunzatoare pentru gatire.
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.