Piept de pui cu mere
Reteta adaugata de: Veronica Cretu
in categoria: Carne de pasare
Ingrediente:
2 bucati piept de pui
3 mere
100 ml vin alb dulce
2 linguri ulei
40 gr unt
1 lingura zahar
1/2 lingura faina
2 linguri smantana
sare si piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui taiat in fasii se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in ulei.Se scoate si se pastreaza cald.
Merele curatate doar de seminte se feliaza si se pun la calit in unt topit.
Cand s-au inmuiat se adauga peste ele pieptul de pui,vinul si se lasa 10 min sa se inabuse impreuna.Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu 3-4 linguri de apa.Se adauga faina dizolvata in putina apa rece.Cand sosul s-a ingrosat se drege cu smantana,se condimenteaza cu sare si piper si se adauga peste pieptul de pui cu mere.
2 bucati piept de pui
3 mere
100 ml vin alb dulce
2 linguri ulei
40 gr unt
1 lingura zahar
1/2 lingura faina
2 linguri smantana
sare si piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui taiat in fasii se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in ulei.Se scoate si se pastreaza cald.
Merele curatate doar de seminte se feliaza si se pun la calit in unt topit.
Cand s-au inmuiat se adauga peste ele pieptul de pui,vinul si se lasa 10 min sa se inabuse impreuna.Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu 3-4 linguri de apa.Se adauga faina dizolvata in putina apa rece.Cand sosul s-a ingrosat se drege cu smantana,se condimenteaza cu sare si piper si se adauga peste pieptul de pui cu mere.
Piept de pui cu mere
Reteta adaugata de: Veronica Cretu
in categoria: Carne de pasare
Ingrediente:
2 bucati piept de pui
3 mere
100 ml vin alb dulce
2 linguri ulei
40 gr unt
1 lingura zahar
1/2 lingura faina
2 linguri smantana
sare si piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui taiat in fasii se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in ulei.Se scoate si se pastreaza cald.
Merele curatate doar de seminte se feliaza si se pun la calit in unt topit.
Cand s-au inmuiat se adauga peste ele pieptul de pui,vinul si se lasa 10 min sa se inabuse impreuna.Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu 3-4 linguri de apa.Se adauga faina dizolvata in putina apa rece.Cand sosul s-a ingrosat se drege cu smantana,se condimenteaza cu sare si piper si se adauga peste pieptul de pui cu mere.
2 bucati piept de pui
3 mere
100 ml vin alb dulce
2 linguri ulei
40 gr unt
1 lingura zahar
1/2 lingura faina
2 linguri smantana
sare si piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui taiat in fasii se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in ulei.Se scoate si se pastreaza cald.
Merele curatate doar de seminte se feliaza si se pun la calit in unt topit.
Cand s-au inmuiat se adauga peste ele pieptul de pui,vinul si se lasa 10 min sa se inabuse impreuna.Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu 3-4 linguri de apa.Se adauga faina dizolvata in putina apa rece.Cand sosul s-a ingrosat se drege cu smantana,se condimenteaza cu sare si piper si se adauga peste pieptul de pui cu mere.
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.