TOCANITA DE CARNE CU MAMALIGUTA
Reteta adaugata de: VIOLETA GRIGORESCU
in categoria: Carne de porc
Pentru tocanita avem nevoie de urmatoarele:1-2 cepe albe ,1-2 morcovi,1ardei gras rosu,1 ardei gras galben ,1 ardei gras verde,4-5 rosii bine coapte,1 capatana de usturoi,100-150gr masline negre fara samburi,1 legatura patrunjel verde,sare ,piper si condimente dupa gust si nu in ultimul rand 1kg carne de porc sau se poate folosi carne de vita.Se curata legumele si se toaca cubulete se calesc in putin ulei peste se adauga carnea spalata si taiata cubulete se mai adauga 1-2 cani zeama de supa sau apa si se lasa la fiert la foc mic pana carnea este patrunsa peste se adauga si maslinele si se mai continua fierberea circa 10 minute maxim.Se serveste pe pat de mamaliguta .Pofta buna va doresc.
TOCANITA DE CARNE CU MAMALIGUTA
Reteta adaugata de: VIOLETA GRIGORESCU
in categoria: Carne de porc
Pentru tocanita avem nevoie de urmatoarele:1-2 cepe albe ,1-2 morcovi,1ardei gras rosu,1 ardei gras galben ,1 ardei gras verde,4-5 rosii bine coapte,1 capatana de usturoi,100-150gr masline negre fara samburi,1 legatura patrunjel verde,sare ,piper si condimente dupa gust si nu in ultimul rand 1kg carne de porc sau se poate folosi carne de vita.Se curata legumele si se toaca cubulete se calesc in putin ulei peste se adauga carnea spalata si taiata cubulete se mai adauga 1-2 cani zeama de supa sau apa si se lasa la fiert la foc mic pana carnea este patrunsa peste se adauga si maslinele si se mai continua fierberea circa 10 minute maxim.Se serveste pe pat de mamaliguta .Pofta buna va doresc.
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.