Ciorbă de cartofi
Reteta adaugata de: Andreea Ivanciuc
in categoria: Supe si ciorbe
Ingrediente:
6 cartofi de mărime medie
2 morcovi
O bucată de țelină
O bucată de păstârnac
1 ardei gras
1 ceapă mică
Ardei iute – opțional
O jumătate de măr verde
O cană bulion
1 litru apă
1 lingură pastă de roșii
1 cană iaurt
2 gălbenușuri
Frunze de leuștean
Sare, piper
Se curăță și se taie cubulețe: cartofii, morcovii, țelina, păstârnacul și ardeiul gras.
Se adaugă întregi: ceapa, ardeiul iute și jumătatea de măr. Acestea vor fi înlăturate la sfârșit.
Bulionul se amestecă cu apa și pasta de roșii.
Se pun toate în aparatul Crock-Pot.
După ce sunt fierte legumele, se adaugă iaurtul cu gălbenușurile. Se mai lasă 10 minute.
La sfârșit se adaugă frunzele de leuștean, sarea și piperul.
6 cartofi de mărime medie
2 morcovi
O bucată de țelină
O bucată de păstârnac
1 ardei gras
1 ceapă mică
Ardei iute – opțional
O jumătate de măr verde
O cană bulion
1 litru apă
1 lingură pastă de roșii
1 cană iaurt
2 gălbenușuri
Frunze de leuștean
Sare, piper
Se curăță și se taie cubulețe: cartofii, morcovii, țelina, păstârnacul și ardeiul gras.
Se adaugă întregi: ceapa, ardeiul iute și jumătatea de măr. Acestea vor fi înlăturate la sfârșit.
Bulionul se amestecă cu apa și pasta de roșii.
Se pun toate în aparatul Crock-Pot.
După ce sunt fierte legumele, se adaugă iaurtul cu gălbenușurile. Se mai lasă 10 minute.
La sfârșit se adaugă frunzele de leuștean, sarea și piperul.
Ciorbă de cartofi
Reteta adaugata de: Andreea Ivanciuc
in categoria: Supe si ciorbe
Ingrediente:
6 cartofi de mărime medie
2 morcovi
O bucată de țelină
O bucată de păstârnac
1 ardei gras
1 ceapă mică
Ardei iute – opțional
O jumătate de măr verde
O cană bulion
1 litru apă
1 lingură pastă de roșii
1 cană iaurt
2 gălbenușuri
Frunze de leuștean
Sare, piper
Se curăță și se taie cubulețe: cartofii, morcovii, țelina, păstârnacul și ardeiul gras.
Se adaugă întregi: ceapa, ardeiul iute și jumătatea de măr. Acestea vor fi înlăturate la sfârșit.
Bulionul se amestecă cu apa și pasta de roșii.
Se pun toate în aparatul Crock-Pot.
După ce sunt fierte legumele, se adaugă iaurtul cu gălbenușurile. Se mai lasă 10 minute.
La sfârșit se adaugă frunzele de leuștean, sarea și piperul.
6 cartofi de mărime medie
2 morcovi
O bucată de țelină
O bucată de păstârnac
1 ardei gras
1 ceapă mică
Ardei iute – opțional
O jumătate de măr verde
O cană bulion
1 litru apă
1 lingură pastă de roșii
1 cană iaurt
2 gălbenușuri
Frunze de leuștean
Sare, piper
Se curăță și se taie cubulețe: cartofii, morcovii, țelina, păstârnacul și ardeiul gras.
Se adaugă întregi: ceapa, ardeiul iute și jumătatea de măr. Acestea vor fi înlăturate la sfârșit.
Bulionul se amestecă cu apa și pasta de roșii.
Se pun toate în aparatul Crock-Pot.
După ce sunt fierte legumele, se adaugă iaurtul cu gălbenușurile. Se mai lasă 10 minute.
La sfârșit se adaugă frunzele de leuștean, sarea și piperul.
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.