Praz umplut cu carne de curcan
Reteta adaugata de: DANIELA GOSPODARIU
in categoria: Alt tip de carne
Ingrediente:
2 fire de praz;
2 cepe;
400 g carne tocata de curcan;
100 g orez;
2 linguri de pasta de tomate;
1 cana suc de rosii;
1 cescuta vin alb;
marar/patrunjel;
piper, boia;
sare, ulei pentru prăjit;
Preparare:
Pentru inceput vom pregati prazul ce ulterior il vom umple.Asadar,vom spala prazul, il vom taia de lungimea unei tigari si vom scoate miezul usor cu degetul formand tuburi.
Separat intr-o cratita calim 2 cepe tocate marunt,iar cand devine aurie adaugam orezul si o cescuta de apa.Cand orezul este semifiert adaugam marar/patrunjel,condimentam dupa gust cu sare,piper,boia de ardei si adaugam 2 lingurite de pasta de tomate.
Calitura de orez o lasam sa se racoreasca,iar apoi o amestecam cu carnea tocata si daca este necesar mai adaugam condimente dupa gust.
Cu ajutorul unei lingurite vom umple tuburile de praz,tinam tubul vertical in palma avand un capat acoperit.
Tuburile de praz umplute le asezam in vasul ceramic al aparatului Crock Pot peste care turnam suc de rosii/vin alb si deasupra presaram miezul de praz tocat.
Se pune capacul si se porneste aparatul Crock Pot/Slow Cooker pe "High" timp de 4 ore.
2 fire de praz;
2 cepe;
400 g carne tocata de curcan;
100 g orez;
2 linguri de pasta de tomate;
1 cana suc de rosii;
1 cescuta vin alb;
marar/patrunjel;
piper, boia;
sare, ulei pentru prăjit;
Preparare:
Pentru inceput vom pregati prazul ce ulterior il vom umple.Asadar,vom spala prazul, il vom taia de lungimea unei tigari si vom scoate miezul usor cu degetul formand tuburi.
Separat intr-o cratita calim 2 cepe tocate marunt,iar cand devine aurie adaugam orezul si o cescuta de apa.Cand orezul este semifiert adaugam marar/patrunjel,condimentam dupa gust cu sare,piper,boia de ardei si adaugam 2 lingurite de pasta de tomate.
Calitura de orez o lasam sa se racoreasca,iar apoi o amestecam cu carnea tocata si daca este necesar mai adaugam condimente dupa gust.
Cu ajutorul unei lingurite vom umple tuburile de praz,tinam tubul vertical in palma avand un capat acoperit.
Tuburile de praz umplute le asezam in vasul ceramic al aparatului Crock Pot peste care turnam suc de rosii/vin alb si deasupra presaram miezul de praz tocat.
Se pune capacul si se porneste aparatul Crock Pot/Slow Cooker pe "High" timp de 4 ore.
Praz umplut cu carne de curcan
Reteta adaugata de: DANIELA GOSPODARIU
in categoria: Alt tip de carne
Ingrediente:
2 fire de praz;
2 cepe;
400 g carne tocata de curcan;
100 g orez;
2 linguri de pasta de tomate;
1 cana suc de rosii;
1 cescuta vin alb;
marar/patrunjel;
piper, boia;
sare, ulei pentru prăjit;
Preparare:
Pentru inceput vom pregati prazul ce ulterior il vom umple.Asadar,vom spala prazul, il vom taia de lungimea unei tigari si vom scoate miezul usor cu degetul formand tuburi.
Separat intr-o cratita calim 2 cepe tocate marunt,iar cand devine aurie adaugam orezul si o cescuta de apa.Cand orezul este semifiert adaugam marar/patrunjel,condimentam dupa gust cu sare,piper,boia de ardei si adaugam 2 lingurite de pasta de tomate.
Calitura de orez o lasam sa se racoreasca,iar apoi o amestecam cu carnea tocata si daca este necesar mai adaugam condimente dupa gust.
Cu ajutorul unei lingurite vom umple tuburile de praz,tinam tubul vertical in palma avand un capat acoperit.
Tuburile de praz umplute le asezam in vasul ceramic al aparatului Crock Pot peste care turnam suc de rosii/vin alb si deasupra presaram miezul de praz tocat.
Se pune capacul si se porneste aparatul Crock Pot/Slow Cooker pe "High" timp de 4 ore.
2 fire de praz;
2 cepe;
400 g carne tocata de curcan;
100 g orez;
2 linguri de pasta de tomate;
1 cana suc de rosii;
1 cescuta vin alb;
marar/patrunjel;
piper, boia;
sare, ulei pentru prăjit;
Preparare:
Pentru inceput vom pregati prazul ce ulterior il vom umple.Asadar,vom spala prazul, il vom taia de lungimea unei tigari si vom scoate miezul usor cu degetul formand tuburi.
Separat intr-o cratita calim 2 cepe tocate marunt,iar cand devine aurie adaugam orezul si o cescuta de apa.Cand orezul este semifiert adaugam marar/patrunjel,condimentam dupa gust cu sare,piper,boia de ardei si adaugam 2 lingurite de pasta de tomate.
Calitura de orez o lasam sa se racoreasca,iar apoi o amestecam cu carnea tocata si daca este necesar mai adaugam condimente dupa gust.
Cu ajutorul unei lingurite vom umple tuburile de praz,tinam tubul vertical in palma avand un capat acoperit.
Tuburile de praz umplute le asezam in vasul ceramic al aparatului Crock Pot peste care turnam suc de rosii/vin alb si deasupra presaram miezul de praz tocat.
Se pune capacul si se porneste aparatul Crock Pot/Slow Cooker pe "High" timp de 4 ore.
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.