Dovlecel umplut cu carne
Reteta adaugata de: DALIA TRIFA
in categoria: Carne de porc
Ingrediente
3dovlecei mai marisori
200 ge de carne tocata de porc
1 lingura de orez ( 20 gr()
sare, piper
150 ge de smantana
1 lingurita cu varf de faina
1 ceapa mijlocie
untdelemn
boia
Mod de preparare:
Se rade ceapa si se adauga peste carnea tocata. Se pune si orezul impreuna cu condimentele ( sare, piper, boia) si se amesteca.
Separat de iau dovleceii, se curata de coaja, se iaie in jumatate pe grosime nu pe lungine si se scobeste miezul cu o lingura. Jumatatile obtinute de dovlecel se prajesc in untdelemn.
Se lasa la racit iar cu compozitia de carne tocata se umple dovleceii.
se aseaza unul langa altul in cratitasi se toarna smantana dizolvata cu apa cat sa ii cuprinda. Se introduc in cuptor pentru 30-40 de minute la foc potrivit ( 150 de grade). Cand carnea este fiarta dovleceii se scot pe o farfurie si se dreg cu apa si faina sosul. Se pun dovleceii in sosul format. Sunt deliciosi.
3dovlecei mai marisori
200 ge de carne tocata de porc
1 lingura de orez ( 20 gr()
sare, piper
150 ge de smantana
1 lingurita cu varf de faina
1 ceapa mijlocie
untdelemn
boia
Mod de preparare:
Se rade ceapa si se adauga peste carnea tocata. Se pune si orezul impreuna cu condimentele ( sare, piper, boia) si se amesteca.
Separat de iau dovleceii, se curata de coaja, se iaie in jumatate pe grosime nu pe lungine si se scobeste miezul cu o lingura. Jumatatile obtinute de dovlecel se prajesc in untdelemn.
Se lasa la racit iar cu compozitia de carne tocata se umple dovleceii.
se aseaza unul langa altul in cratitasi se toarna smantana dizolvata cu apa cat sa ii cuprinda. Se introduc in cuptor pentru 30-40 de minute la foc potrivit ( 150 de grade). Cand carnea este fiarta dovleceii se scot pe o farfurie si se dreg cu apa si faina sosul. Se pun dovleceii in sosul format. Sunt deliciosi.

Dovlecel umplut cu carne
Reteta adaugata de: DALIA TRIFA
in categoria: Carne de porc
Ingrediente
3dovlecei mai marisori
200 ge de carne tocata de porc
1 lingura de orez ( 20 gr()
sare, piper
150 ge de smantana
1 lingurita cu varf de faina
1 ceapa mijlocie
untdelemn
boia
Mod de preparare:
Se rade ceapa si se adauga peste carnea tocata. Se pune si orezul impreuna cu condimentele ( sare, piper, boia) si se amesteca.
Separat de iau dovleceii, se curata de coaja, se iaie in jumatate pe grosime nu pe lungine si se scobeste miezul cu o lingura. Jumatatile obtinute de dovlecel se prajesc in untdelemn.
Se lasa la racit iar cu compozitia de carne tocata se umple dovleceii.
se aseaza unul langa altul in cratitasi se toarna smantana dizolvata cu apa cat sa ii cuprinda. Se introduc in cuptor pentru 30-40 de minute la foc potrivit ( 150 de grade). Cand carnea este fiarta dovleceii se scot pe o farfurie si se dreg cu apa si faina sosul. Se pun dovleceii in sosul format. Sunt deliciosi.
3dovlecei mai marisori
200 ge de carne tocata de porc
1 lingura de orez ( 20 gr()
sare, piper
150 ge de smantana
1 lingurita cu varf de faina
1 ceapa mijlocie
untdelemn
boia
Mod de preparare:
Se rade ceapa si se adauga peste carnea tocata. Se pune si orezul impreuna cu condimentele ( sare, piper, boia) si se amesteca.
Separat de iau dovleceii, se curata de coaja, se iaie in jumatate pe grosime nu pe lungine si se scobeste miezul cu o lingura. Jumatatile obtinute de dovlecel se prajesc in untdelemn.
Se lasa la racit iar cu compozitia de carne tocata se umple dovleceii.
se aseaza unul langa altul in cratitasi se toarna smantana dizolvata cu apa cat sa ii cuprinda. Se introduc in cuptor pentru 30-40 de minute la foc potrivit ( 150 de grade). Cand carnea este fiarta dovleceii se scot pe o farfurie si se dreg cu apa si faina sosul. Se pun dovleceii in sosul format. Sunt deliciosi.

Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.