Prăjitură cu visine
Reteta adaugata de: Mihaela Durac
in categoria: Deserturi
Ingrediente
3 oua
30 ml cafea
3 linguri ulei
4 linguri zahar
1/2 lingurita bicarbonat sodiu
1 lingurita praf de copt
visine aprox 250 gr
6 linguri faina
2 linguri cacao
Extra :
30 gr fulgi de migdale/nuci taiate grosier
Mod de preparare
In vasul de la slowcooker, am pus o hartie de copt. Se poate folosi foarte bine o tava rotunda cu diametru de 20 cm si se poate coace in cuptor.
Din visine scoatem samburi si le punem intr-o strecuratoare.
Intr-un bol, spargem ouale si le batem impreuna cu zaharul pana cand se topeste tot zaharul. Adaugam cafea, cacao, uleiul, praful de copt, bicarbonatul si faina (puneti doar 5 linguri de faina la inceput si, daca mai trebuie, o adaugati pe a sasea).
Omogenizam bine si turnam compozitia in vasul de copt.
Nivelam si punem deasupra visinele fara samburi si scurse de zeama.
Presaram deasupra fulgi de migdale.
Coacem prajitura in slowcooker timp de 2.30 h, la treapta de temperatura low sau in cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru 20-30 minute.
In slowcooker, cam din jumate in jumate de ora, am ridicat capacul si am sters aburii si am invartit putin vasul.
Ingrediente
3 oua
30 ml cafea
3 linguri ulei
4 linguri zahar
1/2 lingurita bicarbonat sodiu
1 lingurita praf de copt
visine aprox 250 gr
6 linguri faina
2 linguri cacao
Extra :
30 gr fulgi de migdale/nuci taiate grosier
Mod de preparare
In vasul de la slowcooker, am pus o hartie de copt. Se poate folosi foarte bine o tava rotunda cu diametru de 20 cm si se poate coace in cuptor.
Din visine scoatem samburi si le punem intr-o strecuratoare.
Intr-un bol, spargem ouale si le batem impreuna cu zaharul pana cand se topeste tot zaharul. Adaugam cafea, cacao, uleiul, praful de copt, bicarbonatul si faina (puneti doar 5 linguri de faina la inceput si, daca mai trebuie, o adaugati pe a sasea).
Omogenizam bine si turnam compozitia in vasul de copt.
Nivelam si punem deasupra visinele fara samburi si scurse de zeama.
Presaram deasupra fulgi de migdale.
Coacem prajitura in slowcooker timp de 2.30 h, la treapta de temperatura low sau in cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru 20-30 minute.
In slowcooker, cam din jumate in jumate de ora, am ridicat capacul si am sters aburii si am invartit putin vasul.

Prăjitură cu visine
Reteta adaugata de: Mihaela Durac
in categoria: Deserturi
Ingrediente
3 oua
30 ml cafea
3 linguri ulei
4 linguri zahar
1/2 lingurita bicarbonat sodiu
1 lingurita praf de copt
visine aprox 250 gr
6 linguri faina
2 linguri cacao
Extra :
30 gr fulgi de migdale/nuci taiate grosier
Mod de preparare
In vasul de la slowcooker, am pus o hartie de copt. Se poate folosi foarte bine o tava rotunda cu diametru de 20 cm si se poate coace in cuptor.
Din visine scoatem samburi si le punem intr-o strecuratoare.
Intr-un bol, spargem ouale si le batem impreuna cu zaharul pana cand se topeste tot zaharul. Adaugam cafea, cacao, uleiul, praful de copt, bicarbonatul si faina (puneti doar 5 linguri de faina la inceput si, daca mai trebuie, o adaugati pe a sasea).
Omogenizam bine si turnam compozitia in vasul de copt.
Nivelam si punem deasupra visinele fara samburi si scurse de zeama.
Presaram deasupra fulgi de migdale.
Coacem prajitura in slowcooker timp de 2.30 h, la treapta de temperatura low sau in cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru 20-30 minute.
In slowcooker, cam din jumate in jumate de ora, am ridicat capacul si am sters aburii si am invartit putin vasul.

Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.