Coaste porc cu cartofi si sos picant
Reteta adaugata de: Dorina Pop
in categoria: Carne de porc
Coastele de porc se spală si se condimentează cu muștar iute si miere organica,se lasă sa se macereze o oră si jumătate.Intrebtimp se spală si se curată cartofii,se taie rondele si se presară cu sare,piper si cimbru. Se pune carnea după ce timpul specificat s-a scurs in slow Cooker si se coace la temperatura de 90 grade timp de trei ore.Dupa cca doua ore se Adaugă si cartofii. Se mai lasă la copt pana sunt gata si aceștia. Se servește cu castraveți murati ! Pofta buna !

Coaste porc cu cartofi si sos picant
Reteta adaugata de: Dorina Pop
in categoria: Carne de porc
Coastele de porc se spală si se condimentează cu muștar iute si miere organica,se lasă sa se macereze o oră si jumătate.Intrebtimp se spală si se curată cartofii,se taie rondele si se presară cu sare,piper si cimbru. Se pune carnea după ce timpul specificat s-a scurs in slow Cooker si se coace la temperatura de 90 grade timp de trei ore.Dupa cca doua ore se Adaugă si cartofii. Se mai lasă la copt pana sunt gata si aceștia. Se servește cu castraveți murati ! Pofta buna !

Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.