Friptura de vita
Reteta adaugata de: FRANCISCA CENUSE
in categoria: Alt tip de carne
Stropiti carnea de vita cu putin ulei de masline si asezonati-o cu sare, piper si usturoi granulat
• Puneti salvia si cimbrul in tigaie si aromatizati putin uleiul cu acestea
• Scoateti-le inainte de a se arde
• Adaugati carnea si dati-i culoare pe fiecare parte
• Stingeti cu vinul rosu si lasati-l sa se reduca
• Adaugati untul deasupra si stropiti carnea cu sosul din tigaie
• Taiati ceapa verde rondele, iar morcovul taiati-l rondele mai groase
• Puneti cartofii la baza vasului slow cooker Crock-Pot 2,4 L Manual si peste acestia adaugati ceapa verde si morcovul
• Peste acestea puneti carnea si sosul din tigaie
• Asazati foile de dafin pe langa
• Puneti rosiile cherry pe langa si adaugati si stock-ul de vita
• Setati Crock-Pot-ul pe modul de gatire High pentru aprox. 4 ore si jumatate
• Puneti salvia si cimbrul in tigaie si aromatizati putin uleiul cu acestea
• Scoateti-le inainte de a se arde
• Adaugati carnea si dati-i culoare pe fiecare parte
• Stingeti cu vinul rosu si lasati-l sa se reduca
• Adaugati untul deasupra si stropiti carnea cu sosul din tigaie
• Taiati ceapa verde rondele, iar morcovul taiati-l rondele mai groase
• Puneti cartofii la baza vasului slow cooker Crock-Pot 2,4 L Manual si peste acestia adaugati ceapa verde si morcovul
• Peste acestea puneti carnea si sosul din tigaie
• Asazati foile de dafin pe langa
• Puneti rosiile cherry pe langa si adaugati si stock-ul de vita
• Setati Crock-Pot-ul pe modul de gatire High pentru aprox. 4 ore si jumatate
Friptura de vita
Reteta adaugata de: FRANCISCA CENUSE
in categoria: Alt tip de carne
Stropiti carnea de vita cu putin ulei de masline si asezonati-o cu sare, piper si usturoi granulat
• Puneti salvia si cimbrul in tigaie si aromatizati putin uleiul cu acestea
• Scoateti-le inainte de a se arde
• Adaugati carnea si dati-i culoare pe fiecare parte
• Stingeti cu vinul rosu si lasati-l sa se reduca
• Adaugati untul deasupra si stropiti carnea cu sosul din tigaie
• Taiati ceapa verde rondele, iar morcovul taiati-l rondele mai groase
• Puneti cartofii la baza vasului slow cooker Crock-Pot 2,4 L Manual si peste acestia adaugati ceapa verde si morcovul
• Peste acestea puneti carnea si sosul din tigaie
• Asazati foile de dafin pe langa
• Puneti rosiile cherry pe langa si adaugati si stock-ul de vita
• Setati Crock-Pot-ul pe modul de gatire High pentru aprox. 4 ore si jumatate
• Puneti salvia si cimbrul in tigaie si aromatizati putin uleiul cu acestea
• Scoateti-le inainte de a se arde
• Adaugati carnea si dati-i culoare pe fiecare parte
• Stingeti cu vinul rosu si lasati-l sa se reduca
• Adaugati untul deasupra si stropiti carnea cu sosul din tigaie
• Taiati ceapa verde rondele, iar morcovul taiati-l rondele mai groase
• Puneti cartofii la baza vasului slow cooker Crock-Pot 2,4 L Manual si peste acestia adaugati ceapa verde si morcovul
• Peste acestea puneti carnea si sosul din tigaie
• Asazati foile de dafin pe langa
• Puneti rosiile cherry pe langa si adaugati si stock-ul de vita
• Setati Crock-Pot-ul pe modul de gatire High pentru aprox. 4 ore si jumatate
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.