Pulpa de miel marinata
Reteta adaugata de: ION CENUSE
in categoria: Carne de oaie
Puneti vinul rosu demisec in caserola pentru marinare 2 L a Aparatului de Vidare Food Saver V3840-I
Tocati usturoiul si ceapa verde si puneti-le peste
Stropiti pulpa de miel cu ulei de masline si asezonati cu usturoi granulat, piper, ienupar si sare
Adaugati pulpa in casoleta de marinare; puneti capacul si conectati furtunul retractabil pentru accesorii la casoleta de marinare
Activati functia presetata de marinare; se va realiza o secventa de zece minute de impulsuri de vid si repausuri, care permite alimentelor sa obtina infuzia optima de aroma in cel mai scurt interval de timp
Pastrati casoleta la frigider pentru cca 3 - 4 ore
Deschideti casoleta si incingeti vasul slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté
Puneti ulei cu cimbru si dati-i culoare pulpei pe ambele parti
Stingeti cu marinada din casoleta si lasati vinul sa se reduca
Puneti toata compozitia in Crock-Pot, setati timpul de 4 ore si programul ''High''
Tocati usturoiul si ceapa verde si puneti-le peste
Stropiti pulpa de miel cu ulei de masline si asezonati cu usturoi granulat, piper, ienupar si sare
Adaugati pulpa in casoleta de marinare; puneti capacul si conectati furtunul retractabil pentru accesorii la casoleta de marinare
Activati functia presetata de marinare; se va realiza o secventa de zece minute de impulsuri de vid si repausuri, care permite alimentelor sa obtina infuzia optima de aroma in cel mai scurt interval de timp
Pastrati casoleta la frigider pentru cca 3 - 4 ore
Deschideti casoleta si incingeti vasul slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté
Puneti ulei cu cimbru si dati-i culoare pulpei pe ambele parti
Stingeti cu marinada din casoleta si lasati vinul sa se reduca
Puneti toata compozitia in Crock-Pot, setati timpul de 4 ore si programul ''High''
Pulpa de miel marinata
Reteta adaugata de: ION CENUSE
in categoria: Carne de oaie
Puneti vinul rosu demisec in caserola pentru marinare 2 L a Aparatului de Vidare Food Saver V3840-I
Tocati usturoiul si ceapa verde si puneti-le peste
Stropiti pulpa de miel cu ulei de masline si asezonati cu usturoi granulat, piper, ienupar si sare
Adaugati pulpa in casoleta de marinare; puneti capacul si conectati furtunul retractabil pentru accesorii la casoleta de marinare
Activati functia presetata de marinare; se va realiza o secventa de zece minute de impulsuri de vid si repausuri, care permite alimentelor sa obtina infuzia optima de aroma in cel mai scurt interval de timp
Pastrati casoleta la frigider pentru cca 3 - 4 ore
Deschideti casoleta si incingeti vasul slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté
Puneti ulei cu cimbru si dati-i culoare pulpei pe ambele parti
Stingeti cu marinada din casoleta si lasati vinul sa se reduca
Puneti toata compozitia in Crock-Pot, setati timpul de 4 ore si programul ''High''
Tocati usturoiul si ceapa verde si puneti-le peste
Stropiti pulpa de miel cu ulei de masline si asezonati cu usturoi granulat, piper, ienupar si sare
Adaugati pulpa in casoleta de marinare; puneti capacul si conectati furtunul retractabil pentru accesorii la casoleta de marinare
Activati functia presetata de marinare; se va realiza o secventa de zece minute de impulsuri de vid si repausuri, care permite alimentelor sa obtina infuzia optima de aroma in cel mai scurt interval de timp
Pastrati casoleta la frigider pentru cca 3 - 4 ore
Deschideti casoleta si incingeti vasul slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté
Puneti ulei cu cimbru si dati-i culoare pulpei pe ambele parti
Stingeti cu marinada din casoleta si lasati vinul sa se reduca
Puneti toata compozitia in Crock-Pot, setati timpul de 4 ore si programul ''High''
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.