Ardei impluti
Reteta adaugata de: Roberta Alexandra Haas
in categoria: Carne de porc
-8 ardei
-1/2 kg amectec carne de porc+vita
-2 cepe
-1/2 cana cu orez
-pasta de tomate
-suc de rosii
-patrunjel, marar, cimbru, sare si piper
Compozitia o calim in tigaie dupa care umplem ardeii. Partea de sus a ardeiului o folosim ca si "capac". Ii asezam in oala dupa care punem sucul de rosii cu putin cimbru cat sa ii acopere pentru un plus de savoare. Punem la foc mic pentru 2h. Cand mancarea este gata, transferam ardeii in alt recipient si in sosul ramas adaugam o lingura de amidon de porumb sau faina pentru ingrosare amestecand pentru 2 minute la foc mic. Pofta buna!
-1/2 kg amectec carne de porc+vita
-2 cepe
-1/2 cana cu orez
-pasta de tomate
-suc de rosii
-patrunjel, marar, cimbru, sare si piper
Compozitia o calim in tigaie dupa care umplem ardeii. Partea de sus a ardeiului o folosim ca si "capac". Ii asezam in oala dupa care punem sucul de rosii cu putin cimbru cat sa ii acopere pentru un plus de savoare. Punem la foc mic pentru 2h. Cand mancarea este gata, transferam ardeii in alt recipient si in sosul ramas adaugam o lingura de amidon de porumb sau faina pentru ingrosare amestecand pentru 2 minute la foc mic. Pofta buna!
Ardei impluti
Reteta adaugata de: Roberta Alexandra Haas
in categoria: Carne de porc
-8 ardei
-1/2 kg amectec carne de porc+vita
-2 cepe
-1/2 cana cu orez
-pasta de tomate
-suc de rosii
-patrunjel, marar, cimbru, sare si piper
Compozitia o calim in tigaie dupa care umplem ardeii. Partea de sus a ardeiului o folosim ca si "capac". Ii asezam in oala dupa care punem sucul de rosii cu putin cimbru cat sa ii acopere pentru un plus de savoare. Punem la foc mic pentru 2h. Cand mancarea este gata, transferam ardeii in alt recipient si in sosul ramas adaugam o lingura de amidon de porumb sau faina pentru ingrosare amestecand pentru 2 minute la foc mic. Pofta buna!
-1/2 kg amectec carne de porc+vita
-2 cepe
-1/2 cana cu orez
-pasta de tomate
-suc de rosii
-patrunjel, marar, cimbru, sare si piper
Compozitia o calim in tigaie dupa care umplem ardeii. Partea de sus a ardeiului o folosim ca si "capac". Ii asezam in oala dupa care punem sucul de rosii cu putin cimbru cat sa ii acopere pentru un plus de savoare. Punem la foc mic pentru 2h. Cand mancarea este gata, transferam ardeii in alt recipient si in sosul ramas adaugam o lingura de amidon de porumb sau faina pentru ingrosare amestecand pentru 2 minute la foc mic. Pofta buna!
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.