Sarmale de criza...de timp
Reteta adaugata de: Corina Simion
in categoria: Carne de porc
-1/2 varza murata tocata
-1/2 kg carne tocata de porc
-2 cepe mari
-2 morcovi
-jumatate de cana de orez
-pasta de tomate
+patrunjel si marar tocat (proaspat), cimbru, piper, foi de dafin
Se poate pune totul direct in oala amestecand bine pentru omogenizare sau pot fi calite in prealabil in tigaie pe aragaz
Ps: cand avem musafiri dublam cantitatea
Ps2: mi s-a spus ca iese mai gustoasa ca sarmalele invelite. Se poate servi cu smantana. O bunatate!
-1/2 kg carne tocata de porc
-2 cepe mari
-2 morcovi
-jumatate de cana de orez
-pasta de tomate
+patrunjel si marar tocat (proaspat), cimbru, piper, foi de dafin
Se poate pune totul direct in oala amestecand bine pentru omogenizare sau pot fi calite in prealabil in tigaie pe aragaz
Ps: cand avem musafiri dublam cantitatea
Ps2: mi s-a spus ca iese mai gustoasa ca sarmalele invelite. Se poate servi cu smantana. O bunatate!
Sarmale de criza...de timp
Reteta adaugata de: Corina Simion
in categoria: Carne de porc
-1/2 varza murata tocata
-1/2 kg carne tocata de porc
-2 cepe mari
-2 morcovi
-jumatate de cana de orez
-pasta de tomate
+patrunjel si marar tocat (proaspat), cimbru, piper, foi de dafin
Se poate pune totul direct in oala amestecand bine pentru omogenizare sau pot fi calite in prealabil in tigaie pe aragaz
Ps: cand avem musafiri dublam cantitatea
Ps2: mi s-a spus ca iese mai gustoasa ca sarmalele invelite. Se poate servi cu smantana. O bunatate!
-1/2 kg carne tocata de porc
-2 cepe mari
-2 morcovi
-jumatate de cana de orez
-pasta de tomate
+patrunjel si marar tocat (proaspat), cimbru, piper, foi de dafin
Se poate pune totul direct in oala amestecand bine pentru omogenizare sau pot fi calite in prealabil in tigaie pe aragaz
Ps: cand avem musafiri dublam cantitatea
Ps2: mi s-a spus ca iese mai gustoasa ca sarmalele invelite. Se poate servi cu smantana. O bunatate!
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.