Rulada de pui cu spanac si telemea
Reteta adaugata de: Nicolae Pana
in categoria: Carne de pasare
600 g pulpe de pui dezosate
300 g spanac
150 branza telemea
sare si piper
boia dulce,
100 g pesmet
100 g ceapa
200 ml lapte
2-3 catei de usturoi
Mod de preparare:
Intr-o tigaie ,se soteaza o ceapa tocata marunt,iar dupa ce se caleste usor se adauga spanacul.Se stinge cu lapte si se lasa la fiert,pana cand spanacul e bine gatit.La final se adauga usturoiul maruntit si se condimenteaza cu sare si piper.
Telemeaua o taiem bastonase.
Spalam carnea si o tamponam cu un servet de hartie ca sa absoarba apa.Fiecare pulpa o acoperim cu folie alimentara si o batem bine pana se subtiaza.
Dupa ce am batut carnea, formam o foaie din aceasta, peste care punem spanacul ,un bastonas de telemea,si rulam strans.Setam timpul si asteptam sa savuram !
300 g spanac
150 branza telemea
sare si piper
boia dulce,
100 g pesmet
100 g ceapa
200 ml lapte
2-3 catei de usturoi
Mod de preparare:
Intr-o tigaie ,se soteaza o ceapa tocata marunt,iar dupa ce se caleste usor se adauga spanacul.Se stinge cu lapte si se lasa la fiert,pana cand spanacul e bine gatit.La final se adauga usturoiul maruntit si se condimenteaza cu sare si piper.
Telemeaua o taiem bastonase.
Spalam carnea si o tamponam cu un servet de hartie ca sa absoarba apa.Fiecare pulpa o acoperim cu folie alimentara si o batem bine pana se subtiaza.
Dupa ce am batut carnea, formam o foaie din aceasta, peste care punem spanacul ,un bastonas de telemea,si rulam strans.Setam timpul si asteptam sa savuram !
Rulada de pui cu spanac si telemea
Reteta adaugata de: Nicolae Pana
in categoria: Carne de pasare
600 g pulpe de pui dezosate
300 g spanac
150 branza telemea
sare si piper
boia dulce,
100 g pesmet
100 g ceapa
200 ml lapte
2-3 catei de usturoi
Mod de preparare:
Intr-o tigaie ,se soteaza o ceapa tocata marunt,iar dupa ce se caleste usor se adauga spanacul.Se stinge cu lapte si se lasa la fiert,pana cand spanacul e bine gatit.La final se adauga usturoiul maruntit si se condimenteaza cu sare si piper.
Telemeaua o taiem bastonase.
Spalam carnea si o tamponam cu un servet de hartie ca sa absoarba apa.Fiecare pulpa o acoperim cu folie alimentara si o batem bine pana se subtiaza.
Dupa ce am batut carnea, formam o foaie din aceasta, peste care punem spanacul ,un bastonas de telemea,si rulam strans.Setam timpul si asteptam sa savuram !
300 g spanac
150 branza telemea
sare si piper
boia dulce,
100 g pesmet
100 g ceapa
200 ml lapte
2-3 catei de usturoi
Mod de preparare:
Intr-o tigaie ,se soteaza o ceapa tocata marunt,iar dupa ce se caleste usor se adauga spanacul.Se stinge cu lapte si se lasa la fiert,pana cand spanacul e bine gatit.La final se adauga usturoiul maruntit si se condimenteaza cu sare si piper.
Telemeaua o taiem bastonase.
Spalam carnea si o tamponam cu un servet de hartie ca sa absoarba apa.Fiecare pulpa o acoperim cu folie alimentara si o batem bine pana se subtiaza.
Dupa ce am batut carnea, formam o foaie din aceasta, peste care punem spanacul ,un bastonas de telemea,si rulam strans.Setam timpul si asteptam sa savuram !
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.