Mousakka de vinete, dovlecei si rosii
Reteta adaugata de: Elena Daniela Harabagiu
in categoria: Vegetarian
Mousakka de vinete, dovlecei si rosii
Ingrediente:2 vinete-2 dovlecei-3 rosii-2 bucati usturoi-branza mozzarella,cascaval,sare, piper,busuioc verde,ulei de masline,ardei kapia copti
Mod de preparare:
Dovleceii si vinetele se curata de coaja si se taie felii. Se frig pe grill-ul incins. Intr-p tava se pune putin ulei, apoi se aseaza feliile de dovlecei, vinete, branza mozzarella ,ardei copti, rosii,busuioc, usturoi, cascaval, dupa care din nou repetam straturile de legume, ultimul fiind cascavalul ras. Am pus destul de putin deasupra, ar fi mers mult mai mult cascaval. Stropim cu ulei de masline si setam timpul
Ingrediente:2 vinete-2 dovlecei-3 rosii-2 bucati usturoi-branza mozzarella,cascaval,sare, piper,busuioc verde,ulei de masline,ardei kapia copti
Mod de preparare:
Dovleceii si vinetele se curata de coaja si se taie felii. Se frig pe grill-ul incins. Intr-p tava se pune putin ulei, apoi se aseaza feliile de dovlecei, vinete, branza mozzarella ,ardei copti, rosii,busuioc, usturoi, cascaval, dupa care din nou repetam straturile de legume, ultimul fiind cascavalul ras. Am pus destul de putin deasupra, ar fi mers mult mai mult cascaval. Stropim cu ulei de masline si setam timpul
Mousakka de vinete, dovlecei si rosii
Reteta adaugata de: Elena Daniela Harabagiu
in categoria: Vegetarian
Mousakka de vinete, dovlecei si rosii
Ingrediente:2 vinete-2 dovlecei-3 rosii-2 bucati usturoi-branza mozzarella,cascaval,sare, piper,busuioc verde,ulei de masline,ardei kapia copti
Mod de preparare:
Dovleceii si vinetele se curata de coaja si se taie felii. Se frig pe grill-ul incins. Intr-p tava se pune putin ulei, apoi se aseaza feliile de dovlecei, vinete, branza mozzarella ,ardei copti, rosii,busuioc, usturoi, cascaval, dupa care din nou repetam straturile de legume, ultimul fiind cascavalul ras. Am pus destul de putin deasupra, ar fi mers mult mai mult cascaval. Stropim cu ulei de masline si setam timpul
Ingrediente:2 vinete-2 dovlecei-3 rosii-2 bucati usturoi-branza mozzarella,cascaval,sare, piper,busuioc verde,ulei de masline,ardei kapia copti
Mod de preparare:
Dovleceii si vinetele se curata de coaja si se taie felii. Se frig pe grill-ul incins. Intr-p tava se pune putin ulei, apoi se aseaza feliile de dovlecei, vinete, branza mozzarella ,ardei copti, rosii,busuioc, usturoi, cascaval, dupa care din nou repetam straturile de legume, ultimul fiind cascavalul ras. Am pus destul de putin deasupra, ar fi mers mult mai mult cascaval. Stropim cu ulei de masline si setam timpul
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.