Carne de vitel cu legume
Reteta adaugata de: Camelia Abalasei
in categoria: Alt tip de carne
1/2 kg de arpagic
2 morcovi
4 catei de usturoi
1 conserva de rosii in bulion
1 ardel gras
Cimbru, sare, piper
Sos de rodie
1 kg pulpa de vitel
Se trage la tigaie carnea cat sa prinda putina culoare. Se scoate si se adauga pe rand: arpagic, ardel gras, morcovul, toate taiate cubulete. Se condimenteaza. Se adauga carnea si sosul de rodie. Dupa 15 min se pun rosiile in bulion si putina apa si se lasa la foc mic.
2 morcovi
4 catei de usturoi
1 conserva de rosii in bulion
1 ardel gras
Cimbru, sare, piper
Sos de rodie
1 kg pulpa de vitel
Se trage la tigaie carnea cat sa prinda putina culoare. Se scoate si se adauga pe rand: arpagic, ardel gras, morcovul, toate taiate cubulete. Se condimenteaza. Se adauga carnea si sosul de rodie. Dupa 15 min se pun rosiile in bulion si putina apa si se lasa la foc mic.
Carne de vitel cu legume
Reteta adaugata de: Camelia Abalasei
in categoria: Alt tip de carne
1/2 kg de arpagic
2 morcovi
4 catei de usturoi
1 conserva de rosii in bulion
1 ardel gras
Cimbru, sare, piper
Sos de rodie
1 kg pulpa de vitel
Se trage la tigaie carnea cat sa prinda putina culoare. Se scoate si se adauga pe rand: arpagic, ardel gras, morcovul, toate taiate cubulete. Se condimenteaza. Se adauga carnea si sosul de rodie. Dupa 15 min se pun rosiile in bulion si putina apa si se lasa la foc mic.
2 morcovi
4 catei de usturoi
1 conserva de rosii in bulion
1 ardel gras
Cimbru, sare, piper
Sos de rodie
1 kg pulpa de vitel
Se trage la tigaie carnea cat sa prinda putina culoare. Se scoate si se adauga pe rand: arpagic, ardel gras, morcovul, toate taiate cubulete. Se condimenteaza. Se adauga carnea si sosul de rodie. Dupa 15 min se pun rosiile in bulion si putina apa si se lasa la foc mic.
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.