Conopida in stil italian
Reteta adaugata de: Minodora Iordan
in categoria: Specialitati
O conopida se desface in bucatele, se opareste 5 minute in apa cu sare apoi se spala in jet de apa rece. Se pune conopida in vasul uns cu un strop de ulei, se rade mozarela in strat generos, iar pentru crusta se rade parmeza. Se da la cuptor la 200grade pentru 15 minute! Pofta buna!
Pentru o varianta mai rapida si economicoasa, fiecare buchet de conopida se acopera cu felii de branza topita chedar apoi se da la cuptor 15 minute!
Pentru o varianta mai rapida si economicoasa, fiecare buchet de conopida se acopera cu felii de branza topita chedar apoi se da la cuptor 15 minute!
Conopida in stil italian
Reteta adaugata de: Minodora Iordan
in categoria: Specialitati
O conopida se desface in bucatele, se opareste 5 minute in apa cu sare apoi se spala in jet de apa rece. Se pune conopida in vasul uns cu un strop de ulei, se rade mozarela in strat generos, iar pentru crusta se rade parmeza. Se da la cuptor la 200grade pentru 15 minute! Pofta buna!
Pentru o varianta mai rapida si economicoasa, fiecare buchet de conopida se acopera cu felii de branza topita chedar apoi se da la cuptor 15 minute!
Pentru o varianta mai rapida si economicoasa, fiecare buchet de conopida se acopera cu felii de branza topita chedar apoi se da la cuptor 15 minute!
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.