Gulas
Reteta adaugata de: Daniela Manole
in categoria: Alt tip de carne
1 kg carne de vita
20 g untura sau ulei
2 cepe rosii
5-6 cartofi de marime medie
4-5 morcovi
½ telina mare
1 rosie mare
1 ardei verde
frunze de telina
5 catei de usturoi
sare, piper, paprica, chimen
Intr-un vas mare se incinge untura , se adauga ceapa tocata marunt si se caleste usor.Se adauga carnea si se prajeste pe toate partile .Se mai amesteca un pic si apoi se dilueaza cu un pic de apa.
Pana fierbe carnea pentru gulas se curata zarzavaturile si cartofii. Ele se pun mai tarziu in oala.Se fierbe până se înmoie cartofii ,după aceea se adaugă roşiile tăiate cubuleţe, sucul de roşii şi pasta de tomate. Se amestecă uşor şi se condimentează după gust cu sare, piper şi boia de ardei.
Se lasă la foc mic doar până când sosul scade.Se presară verdeaţa tocată mărunt
20 g untura sau ulei
2 cepe rosii
5-6 cartofi de marime medie
4-5 morcovi
½ telina mare
1 rosie mare
1 ardei verde
frunze de telina
5 catei de usturoi
sare, piper, paprica, chimen
Intr-un vas mare se incinge untura , se adauga ceapa tocata marunt si se caleste usor.Se adauga carnea si se prajeste pe toate partile .Se mai amesteca un pic si apoi se dilueaza cu un pic de apa.
Pana fierbe carnea pentru gulas se curata zarzavaturile si cartofii. Ele se pun mai tarziu in oala.Se fierbe până se înmoie cartofii ,după aceea se adaugă roşiile tăiate cubuleţe, sucul de roşii şi pasta de tomate. Se amestecă uşor şi se condimentează după gust cu sare, piper şi boia de ardei.
Se lasă la foc mic doar până când sosul scade.Se presară verdeaţa tocată mărunt
Gulas
Reteta adaugata de: Daniela Manole
in categoria: Alt tip de carne
1 kg carne de vita
20 g untura sau ulei
2 cepe rosii
5-6 cartofi de marime medie
4-5 morcovi
½ telina mare
1 rosie mare
1 ardei verde
frunze de telina
5 catei de usturoi
sare, piper, paprica, chimen
Intr-un vas mare se incinge untura , se adauga ceapa tocata marunt si se caleste usor.Se adauga carnea si se prajeste pe toate partile .Se mai amesteca un pic si apoi se dilueaza cu un pic de apa.
Pana fierbe carnea pentru gulas se curata zarzavaturile si cartofii. Ele se pun mai tarziu in oala.Se fierbe până se înmoie cartofii ,după aceea se adaugă roşiile tăiate cubuleţe, sucul de roşii şi pasta de tomate. Se amestecă uşor şi se condimentează după gust cu sare, piper şi boia de ardei.
Se lasă la foc mic doar până când sosul scade.Se presară verdeaţa tocată mărunt
20 g untura sau ulei
2 cepe rosii
5-6 cartofi de marime medie
4-5 morcovi
½ telina mare
1 rosie mare
1 ardei verde
frunze de telina
5 catei de usturoi
sare, piper, paprica, chimen
Intr-un vas mare se incinge untura , se adauga ceapa tocata marunt si se caleste usor.Se adauga carnea si se prajeste pe toate partile .Se mai amesteca un pic si apoi se dilueaza cu un pic de apa.
Pana fierbe carnea pentru gulas se curata zarzavaturile si cartofii. Ele se pun mai tarziu in oala.Se fierbe până se înmoie cartofii ,după aceea se adaugă roşiile tăiate cubuleţe, sucul de roşii şi pasta de tomate. Se amestecă uşor şi se condimentează după gust cu sare, piper şi boia de ardei.
Se lasă la foc mic doar până când sosul scade.Se presară verdeaţa tocată mărunt
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.