Carne de oaie cu legume
Reteta adaugata de: Mariuca Caraman
in categoria: Carne de oaie
Ingrediente
● 1 bucata carne de oaie cu os
● 1 dovlecel
● 1 ardei kapia
● 1 morcov
● 1 ceapa
● 1 lingura mustar
● 3 linguri otet balsamic
● 3 linguri pasata de rosii
● sare
● piper
● boabe de piper
● 1 lingurita cimbru
● 1 lingurita boia de ardei dulce
● 1 foaie dafin
● 2 catei de usturoi
● 1 pahar vin rosu
Spalam carnea, o taiem bucati potrivit de mari.
Curatam ceapa, o taiem bucatele, morcovul il decojim si il taiem bucati potrivite.
Intr-un bol amestecam carnea, ceapa, morcovul, boabele de piper, sare, dafinul, otetul balsamic si cateva linguri de vin.
Amestecam totul, acoperim cu folie si dam la frigider peste noapte.
Dovlecelul il spalam si il taiem bucati mai mari, ardeiul kapia il curatam de seminte, il taiem.
Amestecam mustarul cu sare, piper, boiaua de ardei si cimbru, scoatem carnea din bol si cu acest amestec masam putin bucatile de carne.
Asezam carnea si legumele in crock pot, peste ele punem usturoiul si vinul plus o cana si jumatate de apa si lasam sa se gateasca.
● 1 bucata carne de oaie cu os
● 1 dovlecel
● 1 ardei kapia
● 1 morcov
● 1 ceapa
● 1 lingura mustar
● 3 linguri otet balsamic
● 3 linguri pasata de rosii
● sare
● piper
● boabe de piper
● 1 lingurita cimbru
● 1 lingurita boia de ardei dulce
● 1 foaie dafin
● 2 catei de usturoi
● 1 pahar vin rosu
Spalam carnea, o taiem bucati potrivit de mari.
Curatam ceapa, o taiem bucatele, morcovul il decojim si il taiem bucati potrivite.
Intr-un bol amestecam carnea, ceapa, morcovul, boabele de piper, sare, dafinul, otetul balsamic si cateva linguri de vin.
Amestecam totul, acoperim cu folie si dam la frigider peste noapte.
Dovlecelul il spalam si il taiem bucati mai mari, ardeiul kapia il curatam de seminte, il taiem.
Amestecam mustarul cu sare, piper, boiaua de ardei si cimbru, scoatem carnea din bol si cu acest amestec masam putin bucatile de carne.
Asezam carnea si legumele in crock pot, peste ele punem usturoiul si vinul plus o cana si jumatate de apa si lasam sa se gateasca.
Carne de oaie cu legume
Reteta adaugata de: Mariuca Caraman
in categoria: Carne de oaie
Ingrediente
● 1 bucata carne de oaie cu os
● 1 dovlecel
● 1 ardei kapia
● 1 morcov
● 1 ceapa
● 1 lingura mustar
● 3 linguri otet balsamic
● 3 linguri pasata de rosii
● sare
● piper
● boabe de piper
● 1 lingurita cimbru
● 1 lingurita boia de ardei dulce
● 1 foaie dafin
● 2 catei de usturoi
● 1 pahar vin rosu
Spalam carnea, o taiem bucati potrivit de mari.
Curatam ceapa, o taiem bucatele, morcovul il decojim si il taiem bucati potrivite.
Intr-un bol amestecam carnea, ceapa, morcovul, boabele de piper, sare, dafinul, otetul balsamic si cateva linguri de vin.
Amestecam totul, acoperim cu folie si dam la frigider peste noapte.
Dovlecelul il spalam si il taiem bucati mai mari, ardeiul kapia il curatam de seminte, il taiem.
Amestecam mustarul cu sare, piper, boiaua de ardei si cimbru, scoatem carnea din bol si cu acest amestec masam putin bucatile de carne.
Asezam carnea si legumele in crock pot, peste ele punem usturoiul si vinul plus o cana si jumatate de apa si lasam sa se gateasca.
● 1 bucata carne de oaie cu os
● 1 dovlecel
● 1 ardei kapia
● 1 morcov
● 1 ceapa
● 1 lingura mustar
● 3 linguri otet balsamic
● 3 linguri pasata de rosii
● sare
● piper
● boabe de piper
● 1 lingurita cimbru
● 1 lingurita boia de ardei dulce
● 1 foaie dafin
● 2 catei de usturoi
● 1 pahar vin rosu
Spalam carnea, o taiem bucati potrivit de mari.
Curatam ceapa, o taiem bucatele, morcovul il decojim si il taiem bucati potrivite.
Intr-un bol amestecam carnea, ceapa, morcovul, boabele de piper, sare, dafinul, otetul balsamic si cateva linguri de vin.
Amestecam totul, acoperim cu folie si dam la frigider peste noapte.
Dovlecelul il spalam si il taiem bucati mai mari, ardeiul kapia il curatam de seminte, il taiem.
Amestecam mustarul cu sare, piper, boiaua de ardei si cimbru, scoatem carnea din bol si cu acest amestec masam putin bucatile de carne.
Asezam carnea si legumele in crock pot, peste ele punem usturoiul si vinul plus o cana si jumatate de apa si lasam sa se gateasca.
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.