Cotlet de porc invelit in bacon
Reteta adaugata de: Cristina Claudia Radu
in categoria: Carne de porc
Cotlet de porc învelit în bacon
INGREDIENTE
• Sare
Pentru cotlet:
• Cotlet fara os (aprox. 1kg) - 1 buc. intreaga
• Bacon felii - 100 gr.
• Sare
• Piper boabe
• Ienibahar
• Busuioc
• Rozmarin
• Usturoi - 1 capatana
• Cartofi - 3 buc.
Pentru sos:
• Ceapa - ½ buc.
• Usturoi - 1 catel
• Ulei - 1 lingura
• Faina - 1 lingura
• Zeama de la carne/stock
Pentru piureul de conopida:
• Conopida - 500 gr. (curatata)
• Lapte - 50 ml
• Unt - 50 gr.
• Smantana - 1 lingura
• Sare, piper - dupa gust
• Cartofi
INGREDIENTE
• Sare
Pentru cotlet:
• Cotlet fara os (aprox. 1kg) - 1 buc. intreaga
• Bacon felii - 100 gr.
• Sare
• Piper boabe
• Ienibahar
• Busuioc
• Rozmarin
• Usturoi - 1 capatana
• Cartofi - 3 buc.
Pentru sos:
• Ceapa - ½ buc.
• Usturoi - 1 catel
• Ulei - 1 lingura
• Faina - 1 lingura
• Zeama de la carne/stock
Pentru piureul de conopida:
• Conopida - 500 gr. (curatata)
• Lapte - 50 ml
• Unt - 50 gr.
• Smantana - 1 lingura
• Sare, piper - dupa gust
• Cartofi
Cotlet de porc invelit in bacon
Reteta adaugata de: Cristina Claudia Radu
in categoria: Carne de porc
Cotlet de porc învelit în bacon
INGREDIENTE
• Sare
Pentru cotlet:
• Cotlet fara os (aprox. 1kg) - 1 buc. intreaga
• Bacon felii - 100 gr.
• Sare
• Piper boabe
• Ienibahar
• Busuioc
• Rozmarin
• Usturoi - 1 capatana
• Cartofi - 3 buc.
Pentru sos:
• Ceapa - ½ buc.
• Usturoi - 1 catel
• Ulei - 1 lingura
• Faina - 1 lingura
• Zeama de la carne/stock
Pentru piureul de conopida:
• Conopida - 500 gr. (curatata)
• Lapte - 50 ml
• Unt - 50 gr.
• Smantana - 1 lingura
• Sare, piper - dupa gust
• Cartofi
INGREDIENTE
• Sare
Pentru cotlet:
• Cotlet fara os (aprox. 1kg) - 1 buc. intreaga
• Bacon felii - 100 gr.
• Sare
• Piper boabe
• Ienibahar
• Busuioc
• Rozmarin
• Usturoi - 1 capatana
• Cartofi - 3 buc.
Pentru sos:
• Ceapa - ½ buc.
• Usturoi - 1 catel
• Ulei - 1 lingura
• Faina - 1 lingura
• Zeama de la carne/stock
Pentru piureul de conopida:
• Conopida - 500 gr. (curatata)
• Lapte - 50 ml
• Unt - 50 gr.
• Smantana - 1 lingura
• Sare, piper - dupa gust
• Cartofi
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.