Vita Budy
Reteta adaugata de: Alina Boros
in categoria: Alt tip de carne
Ingrediente
700 gr antricot vita
2 cepe
3 catei usturoi ^ pisati
200 gr piept porc afumat
1 tulpina telina verde
2 morcovi tineri
1 cana vin rosu
1 cana supa vita ^ optional
1 cana bulion mai gros sau o conserva rosii in bulion
1 lg otet balsamic
piper
sare
jumate lgt zahar
patrunjel .
Mod preparare
Cu o seara inainte frecam antricotul cu sare si il lasam in frigider .
Eu folosesc CROCK POT de 4.7l.
Pun vasul detasabil pe foc cu 1 lg ulei si rumenesc antricotul pe toate partile , asa va arata frumos . Dupa ce este rumenit il scot si il las pe un tocator din lemn sa se odihneasca .
Dupa calesc pieptul de porc ^ cat sa se rumeneasca , ceapa sa devina sticloasa, usturoiul f putin sa nu riscam sa se arda si telina verde doar cateva secunde .
Se adauga peate ele cana de vin, supa , bulionul , otetul balsamic , lgt de zahar ^ optional , piper si sare dupa gust . Lasam sa dea un clocot.
Punem carnea in sos si punem oala mobila in cea fixa , setam pe High 3.5 h . Dupa aproximativ 1.5h adaugam morcovii tineri taiati feliute .
Dupa ce trec cele 3.5h carnea se deaface si este f gustoasa . O scoatem din sos si o lasam intreaga sau o taiem fasiute ,cum dorim . Sosul se mai lasa ori 1.5h pe High pana scade ori pe foc in jur de 30 min . Eu recomand sa l lasati in oala pentru ca gustul este mult mai bogat .
Dupa ce scade sosul se reintroduce carnea in el .
Se poate servi ca atare dar si cu orez alb , cartofi natur cu patrunjel sau paste fierte cu unt si patrunjel . Fiecare dupa pofta inimii .
Este o reteta care dureaza destul de mult dar rezultatul va fi unul pe masura .
Sa serviti cu placere .
700 gr antricot vita
2 cepe
3 catei usturoi ^ pisati
200 gr piept porc afumat
1 tulpina telina verde
2 morcovi tineri
1 cana vin rosu
1 cana supa vita ^ optional
1 cana bulion mai gros sau o conserva rosii in bulion
1 lg otet balsamic
piper
sare
jumate lgt zahar
patrunjel .
Mod preparare
Cu o seara inainte frecam antricotul cu sare si il lasam in frigider .
Eu folosesc CROCK POT de 4.7l.
Pun vasul detasabil pe foc cu 1 lg ulei si rumenesc antricotul pe toate partile , asa va arata frumos . Dupa ce este rumenit il scot si il las pe un tocator din lemn sa se odihneasca .
Dupa calesc pieptul de porc ^ cat sa se rumeneasca , ceapa sa devina sticloasa, usturoiul f putin sa nu riscam sa se arda si telina verde doar cateva secunde .
Se adauga peate ele cana de vin, supa , bulionul , otetul balsamic , lgt de zahar ^ optional , piper si sare dupa gust . Lasam sa dea un clocot.
Punem carnea in sos si punem oala mobila in cea fixa , setam pe High 3.5 h . Dupa aproximativ 1.5h adaugam morcovii tineri taiati feliute .
Dupa ce trec cele 3.5h carnea se deaface si este f gustoasa . O scoatem din sos si o lasam intreaga sau o taiem fasiute ,cum dorim . Sosul se mai lasa ori 1.5h pe High pana scade ori pe foc in jur de 30 min . Eu recomand sa l lasati in oala pentru ca gustul este mult mai bogat .
Dupa ce scade sosul se reintroduce carnea in el .
Se poate servi ca atare dar si cu orez alb , cartofi natur cu patrunjel sau paste fierte cu unt si patrunjel . Fiecare dupa pofta inimii .
Este o reteta care dureaza destul de mult dar rezultatul va fi unul pe masura .
Sa serviti cu placere .
Vita Budy
Reteta adaugata de: Alina Boros
in categoria: Alt tip de carne
Ingrediente
700 gr antricot vita
2 cepe
3 catei usturoi ^ pisati
200 gr piept porc afumat
1 tulpina telina verde
2 morcovi tineri
1 cana vin rosu
1 cana supa vita ^ optional
1 cana bulion mai gros sau o conserva rosii in bulion
1 lg otet balsamic
piper
sare
jumate lgt zahar
patrunjel .
Mod preparare
Cu o seara inainte frecam antricotul cu sare si il lasam in frigider .
Eu folosesc CROCK POT de 4.7l.
Pun vasul detasabil pe foc cu 1 lg ulei si rumenesc antricotul pe toate partile , asa va arata frumos . Dupa ce este rumenit il scot si il las pe un tocator din lemn sa se odihneasca .
Dupa calesc pieptul de porc ^ cat sa se rumeneasca , ceapa sa devina sticloasa, usturoiul f putin sa nu riscam sa se arda si telina verde doar cateva secunde .
Se adauga peate ele cana de vin, supa , bulionul , otetul balsamic , lgt de zahar ^ optional , piper si sare dupa gust . Lasam sa dea un clocot.
Punem carnea in sos si punem oala mobila in cea fixa , setam pe High 3.5 h . Dupa aproximativ 1.5h adaugam morcovii tineri taiati feliute .
Dupa ce trec cele 3.5h carnea se deaface si este f gustoasa . O scoatem din sos si o lasam intreaga sau o taiem fasiute ,cum dorim . Sosul se mai lasa ori 1.5h pe High pana scade ori pe foc in jur de 30 min . Eu recomand sa l lasati in oala pentru ca gustul este mult mai bogat .
Dupa ce scade sosul se reintroduce carnea in el .
Se poate servi ca atare dar si cu orez alb , cartofi natur cu patrunjel sau paste fierte cu unt si patrunjel . Fiecare dupa pofta inimii .
Este o reteta care dureaza destul de mult dar rezultatul va fi unul pe masura .
Sa serviti cu placere .
700 gr antricot vita
2 cepe
3 catei usturoi ^ pisati
200 gr piept porc afumat
1 tulpina telina verde
2 morcovi tineri
1 cana vin rosu
1 cana supa vita ^ optional
1 cana bulion mai gros sau o conserva rosii in bulion
1 lg otet balsamic
piper
sare
jumate lgt zahar
patrunjel .
Mod preparare
Cu o seara inainte frecam antricotul cu sare si il lasam in frigider .
Eu folosesc CROCK POT de 4.7l.
Pun vasul detasabil pe foc cu 1 lg ulei si rumenesc antricotul pe toate partile , asa va arata frumos . Dupa ce este rumenit il scot si il las pe un tocator din lemn sa se odihneasca .
Dupa calesc pieptul de porc ^ cat sa se rumeneasca , ceapa sa devina sticloasa, usturoiul f putin sa nu riscam sa se arda si telina verde doar cateva secunde .
Se adauga peate ele cana de vin, supa , bulionul , otetul balsamic , lgt de zahar ^ optional , piper si sare dupa gust . Lasam sa dea un clocot.
Punem carnea in sos si punem oala mobila in cea fixa , setam pe High 3.5 h . Dupa aproximativ 1.5h adaugam morcovii tineri taiati feliute .
Dupa ce trec cele 3.5h carnea se deaface si este f gustoasa . O scoatem din sos si o lasam intreaga sau o taiem fasiute ,cum dorim . Sosul se mai lasa ori 1.5h pe High pana scade ori pe foc in jur de 30 min . Eu recomand sa l lasati in oala pentru ca gustul este mult mai bogat .
Dupa ce scade sosul se reintroduce carnea in el .
Se poate servi ca atare dar si cu orez alb , cartofi natur cu patrunjel sau paste fierte cu unt si patrunjel . Fiecare dupa pofta inimii .
Este o reteta care dureaza destul de mult dar rezultatul va fi unul pe masura .
Sa serviti cu placere .
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.