Paine cu doar 5 minute efort
Reteta adaugata de: Claudia olteanu
in categoria: Specialitati
2 cani faine
3/4 cani apa
jumatate de plic de drojdie
1 lingurita rasa de sare
2 linguri ulei
Intr-un castron separat am dizolvat drojdia si sarea (cu lingura, in 20 30 secunde se dizolva). Adaug faina si uleiul si amestec cu lingura 2-3 minute, sa fie totul bine incorporat. Daca e nevoie mai adaug un pumn de faina, consistenta aluatului ajunge densa, sa fie dificil de mestecat, dar nu imposibil.
In crock pot am pus o hartie de copt ( hartia si in inaltime, ca aluatul creste) si turnat aluatul acolo. Am presarat si rozmarin dar nu e obligatoriu.
Las jumatate de ora (sa creasca) apoi pornesc crockpot-ul 2.5 ore pe high.
Painea iese rumenita doar dedesupt, dar e foarte pufoasa! E musai de lasat la racit inainte de taiere, dar noi nu am rezistat si ...am rupt :)
3/4 cani apa
jumatate de plic de drojdie
1 lingurita rasa de sare
2 linguri ulei
Intr-un castron separat am dizolvat drojdia si sarea (cu lingura, in 20 30 secunde se dizolva). Adaug faina si uleiul si amestec cu lingura 2-3 minute, sa fie totul bine incorporat. Daca e nevoie mai adaug un pumn de faina, consistenta aluatului ajunge densa, sa fie dificil de mestecat, dar nu imposibil.
In crock pot am pus o hartie de copt ( hartia si in inaltime, ca aluatul creste) si turnat aluatul acolo. Am presarat si rozmarin dar nu e obligatoriu.
Las jumatate de ora (sa creasca) apoi pornesc crockpot-ul 2.5 ore pe high.
Painea iese rumenita doar dedesupt, dar e foarte pufoasa! E musai de lasat la racit inainte de taiere, dar noi nu am rezistat si ...am rupt :)
Paine cu doar 5 minute efort
Reteta adaugata de: Claudia olteanu
in categoria: Specialitati
2 cani faine
3/4 cani apa
jumatate de plic de drojdie
1 lingurita rasa de sare
2 linguri ulei
Intr-un castron separat am dizolvat drojdia si sarea (cu lingura, in 20 30 secunde se dizolva). Adaug faina si uleiul si amestec cu lingura 2-3 minute, sa fie totul bine incorporat. Daca e nevoie mai adaug un pumn de faina, consistenta aluatului ajunge densa, sa fie dificil de mestecat, dar nu imposibil.
In crock pot am pus o hartie de copt ( hartia si in inaltime, ca aluatul creste) si turnat aluatul acolo. Am presarat si rozmarin dar nu e obligatoriu.
Las jumatate de ora (sa creasca) apoi pornesc crockpot-ul 2.5 ore pe high.
Painea iese rumenita doar dedesupt, dar e foarte pufoasa! E musai de lasat la racit inainte de taiere, dar noi nu am rezistat si ...am rupt :)
3/4 cani apa
jumatate de plic de drojdie
1 lingurita rasa de sare
2 linguri ulei
Intr-un castron separat am dizolvat drojdia si sarea (cu lingura, in 20 30 secunde se dizolva). Adaug faina si uleiul si amestec cu lingura 2-3 minute, sa fie totul bine incorporat. Daca e nevoie mai adaug un pumn de faina, consistenta aluatului ajunge densa, sa fie dificil de mestecat, dar nu imposibil.
In crock pot am pus o hartie de copt ( hartia si in inaltime, ca aluatul creste) si turnat aluatul acolo. Am presarat si rozmarin dar nu e obligatoriu.
Las jumatate de ora (sa creasca) apoi pornesc crockpot-ul 2.5 ore pe high.
Painea iese rumenita doar dedesupt, dar e foarte pufoasa! E musai de lasat la racit inainte de taiere, dar noi nu am rezistat si ...am rupt :)
Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.